vtbkultuur Ninove

Ninove

Chris Lomme in CC De Plomblom te Ninove

Chris Lomme wordt tachtig. In Reverence blikt ze terug op zestig jaar spelen. Met een handvol archiefbeelden, herinneringen en een paar voorzichtige danspasjes kijkt ze over haar schouder en blikt ze vooruit. Een solovoorstelling over groot verdriet en klein geluk, loslaten en een leven vol liefde. 

Datum: 26/11/2019
Uur: 20:00
Uur van samenkomst: 19:30
Plaats: Ninove
Prijs leden: € 14
Prijs niet-leden: € 14
Thema: Podiumactiviteiten
Type: Podiumactiviteit - theater

Chris Lomme wordt tachtig. In Reverence blikt ze terug op zestig jaar spelen. Met een handvol archiefbeelden, herinneringen en een paar voorzichtige danspasjes kijkt ze over haar schouder en blikt ze vooruit. Een solovoorstelling over groot verdriet en klein geluk, loslaten en een leven vol liefde.

Tien jaar geleden schreef Michael De Cock, na lange gesprekken met Chris, Achter de Wolken, een theaterstuk dat later verfilmd werd, met haar in de hoofdrol. De voorbije maanden hebben ze in alle stilte, ver weg van camera’s en media, gewerkt aan een nieuwe voorstelling, Reverence. Na een intense zoektocht samen over verlies en loslaten, staat Michael in voor tekst en regie. Lisbeth Gruwez geeft bewegingsadvies aan een van Vlaanderens grootste diva’s. En documentairemaker Kenneth Michiels doorworstelde het immense VRT-archief.

Deze voorstelling kwam mee tot stand dankzij CANVAS.

Praktisch
Ninove - CHRIS LOMME & MICHAEL DE COCK Reverence
Datum: dinsdag 26 november 2019
Aanvangsuur: 20.00 uur
Plaats:  CC De Plomblom - Graanmarkt 12 - 9400 Ninove
Prijs: € 14
         € 13 (+55 en mindervaliden)


Inschrijven: voor 31 juli 2019!
Gelieve bij inschrijving naam, gsm-nr. en aantal personen te vermelden.  
Inschrijving:  via ninove@vtbkultuur.be
                    of via Franky D'hauwer (0472/22 43 85)

<
>
x