Picknick mee op instagram en win!

Picknick jij ook deze zomer? Post uiterlijk op 1 september 2019 jouw picknickfoto op Instagram met #vtbKultuurpicknickt en maak kans op een picknick voor acht personen van de Piknikfabrik op een van de acht locaties in Grenspark Kalmthoutse Heide. De prijs heeft een waarde van 220 euro en is te besteden op een weekenddag naar keuze tot 31 augustus 2020 (op basis van beschikbaarheid). Foto’s waar ‘samen genieten’ en ‘cultuur’ op te zien zijn, hebben een streepje voor. De winnaar wordt op vrijdag 6 september bekendgemaakt op de Instagrampagina van vtbKultuur. Veel succes!

Wil je op een unieke manier picknicken in de natuur? De Piknikfabrik levert de picknick op de afgesproken locatie. Met een code open je de kist, dek je de tafel, eet en drink je van huisgemaakte en lokale hapjes en drankje. Na een heerlijke maaltijd ruim je alles op en zet je de wandel- of fietstocht gewoon weer verder.

Meer info: piknikfabrik.be

Wist je dat vtbKultuur in de laatste week van de zomervakantie meer dan 25 culturele picknicks organiseert? Kijk op www.vtbkultuurpicknickt.be voor een overzicht van alle activiteiten!

<
>
x