ModeMuseum Antwerpen terug open na lange renovatie

‘Mode 2.021 Antwerpen – Mode/Bewust’ is het ambitieuze heropeningsprogramma geïnitieerd door MoMu – ModeMuseum Antwerpen, in samenwerking met Stad Antwerpen en Toerisme Vlaanderen. Vanaf het openingsweekend op 4 en 5 september 2021, biedt MoMu tot en met januari 2022 een line-up aan vol fascinerende tentoonstellingen, openluchtprojecten, stadswandelingen en activiteiten. Het overkoepelende thema: de globale transitie en betekenisvolle veranderingen binnen de modewereld.

In het weekend van zaterdag 23 en zondag 24 oktober 2021 kan je met vtbKultuur naar het MoMu. Een gids neemt je mee door de tijdelijke tentoonstelling E/MOTION. en geeft je inkijk in de Collectiepresentatie met topstukken van Martin Margiela, A.F. Vandevorst, Ann Demeulemeester, Raf Simons … Aansluitend breng je een kort bezoek aan de tijdelijke tentoonstelling P.LACE.S en ook de MoMu-bibliotheek wordt niet vergeten. 

Iets voor jou? Schrijf dan in bij je lokale vtbKultuur-groep:

* Deze vtbKultuur-groepen hebben bijkomend ook een modewandeling in de stad op het programma staan. Bij de meeste groepen moet je hiervoor apart inschrijven.

<
>
x