KnipoogDag 2019 Oudenaarde

In de lente is het weer tijd voor de jaarlijkse KnipoogDag van vtbKultuur. Dit jaar trekken we naar Oudenaarde, een stad die geschiedenis ademt. Op zondag 5 mei 2019 is iedereen welkom om samen te genieten van al het moois dat Oudenaarde en de Vlaamse Ardennen ons bieden. We blijven niet enkel in Oudenaarde, de stad is ook een ideale uitvalsbasis om de dorpjes rondom te ontdekken zoals Ename, Horebeke, Ronse en nog veel meer.

In de voormiddag organiseren verschillende vtbKultuur-groepen een exclusief programma.
Inschrijven doe je dan ook bij de deelnemende groepen.

In de namiddag kan je op eigen houtje het boeiende programma ontdekken. Iedereen is welkom dus kom zeker samen genieten van Oudenaarde, de parel in het glooiende landschap van de Vlaamse Ardennen. Wij zorgen op en rond de Markt, waar die dag ook een kleurrijke bloemenmarkt plaatsvindt, voor boeiende ingrediënten. Aan jou om het meest smaakvolle menu samen te stellen!

Tickets voor de namiddag koop je op de dag zelf, vanaf 13.30 u., aan de infostand van vtbKultuur. Die zal zich op de Markt bevinden in Oudenaarde. Er is geen voorverkoop.

Ticketprijzen:
7 euro (leden van vtbKultuur en VAB) – 10 euro (niet-leden)
Kinderen tot 18 jaar nemen gratis deel.

Tussen 17.00 u en 18.00 u sluiten we samen de KnipoogDag af aan abdij Maagdendale waar we samen genieten van muzikale animatie gecombineerd met enkele heerlijke streekproducten.

Wil je graag meer informatie? Neem dan zeker een kijkje op de website www.knipoogdag.be

<
>
x