Kerst in Amuz: breng gratis iemand mee!

Een witte kerst kunnen we je niet beloven, maar wel een sfeervolle! Op  vrijdag 14 december kan je in AMUZ genieten van de mooiste muziek. Laat je door de warme klanken van het Belgische topensemble InAlto en de zuivere stem van de Belgische sopraan Alice Foccroulle meevoeren. Samen laten ze de stemmen van de engelenscharen weerklinken.

Grasduinend in het oeuvre van enkele groten van de Duitse vroegbarok (Franz Tunder, Matthias Weckmann, Johann Theile) selecteerde InAlto, geleid door cornettist Lambert Colson, een schat aan composities soms intiem, dan weer virtuoos, steeds beklijvend. Heinrich Schütz, zowat de belangrijkste componist in Duitsland vóór Bach, kreeg een ereplaats toebedeeld. Vroege barok in al zijn diversiteit, met verfijnde expressie van stem en instrument: de cd-opname van InAlto kreeg terecht een Diapason d’Or de l’Année 2017.

Breng gratis iemand mee!

Dit unieke concert in de prachtige setting van de Sint-Augustinuskerk in Antwerpen, nu AMUZ, bijwonen? Reserveer je ticket en breng gratis iemand mee. Tickets bestellen kan uitsluitend via tickets@amuz.be, met vermelding van de kortingscode ‘AMUZ1618’.

Alice Foccroulle & InAlto
Mein Herz ist bereit - Kerst in een verlaten land
Prijs: cat. 1: € 24, cat. 2: € 20

https://www.amuz.be/nl/

<
>
x