Gezocht: eventvrijwilligers voor onze KnipoogDag

De KnipoogDag is het jaarlijkse culturele stadsfestival van vtbKultuur. Dit jaar vindt de KnipoogDag plaats op zondag 25 maart in Genk. Via een veelzijdig en verrassend programma kunnen deelnemers alle hoekjes en kantjes van cultureel Genk ontdekken. Cultuurhuizen, kunstgaleries en erfgoedsites zetten hun deuren open voor boeiende activiteiten en concerten. Omdat we heel wat volk verwachten, hebben we helpende handen nodig om alles in goede banen te leiden.

We zoeken vooral onthaalmedewerkers die deelnemers op één welbepaalde locatie verwelkomen en wegwijs maken van 13.00 u. tot 18.00 u.

Wat krijg je in ruil?                                                                              

Je krijgt een vrijwilligersvergoeding van 30 euro en bent verzekerd voor lichamelijke ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid. Daarnaast kan je rekenen op onze eeuwige dankbaarheid. Natuurlijk voorzien we ook een drankje en versnaperingen. 

Kom je meehelpen?                                                                             

Als je je handen uit de mouwen wil steken, kan je bellen naar 0474 21 03 91 of een mail sturen naar wim.oosterlinck@vtbkultuur.be. Je ontvangt ook een draaiboek, zodat je vooraf perfect op de hoogte bent van wat je te doen staat.

Meer weten over de KnipoogDag?                                               

Je vindt alle info op www.knipoogdag.be.

<
>
x