Spektakel gegarandeerd met musical Daens

vtbKultuur organiseert regelmatig 'groepsaankopen' voor tickets van culturele voorstellingen, evenementen of tentoonstellingen. Door grote hoeveelheden aan te kopen, kunnen we immers interessantere tarieven bekomen en vaak nog een 'extraatje' zoals een inleiding, catalogus of randanimatie in de wacht slepen. Heel wat lokale vtbKultuur-groepen maken hier dan ook gretig gebruik van. 

In het voorjaar van 2021 staat de musical Daens op het programma. Zin om mee te gaan? Boek dan uiterlijk op 31 oktober je ticket bij een van de deelnemende vtbKultuur-groepen. Sommige groepen organiseren ook busvervoer van en naar de musical/expo.

Daens, de musical

Het leven en de boodschap van priester Daens zijn een inspiratiebron geworden voor elke nieuwe generatie. De rijdende tribunes en decors zorgen voor een unieke versie van deze succesmusical. De titelrol wordt vertolkt door Peter Van de Velde. Daarnaast speelt Jo De Meyere de rol van Bisschop Stillemans, Free Souffriau is Nette Scholiers en Jelle Cleymans geeft gestalte aan de socialistische voorman Jan De Meester.

Met deze vtbKultuur-groepen kan je mee naar deze musical. Inschrijven kan bij de groep in kwestie:

Puurs, vrijdag 12 februari 2021 om 20.30 uur

Puurs, zondag 14 februari 2021 om 18 uur

<
>
x