Chef-kok Peppe Giacomazza vertelt over wat Genk zo uniek maakt

Wie in Genk aanschuift in restaurant La Botte van Peppe Giacomazza, of zijn recepten uitprobeert die hij op kookkanaal njam! voorschotelt, krijgt een memorabele, tongstrelende ervaring die stoelt op het smakenpalet van de Siciliaanse keuken. Giacomazza’s ouders belandden eind jaren 70 in de Limburgse mijnstreek, net als zoveel andere mensen van elders voor hen.

In Genk wonen naar schattig meer dan 85 nationaliteiten, die allen verbonden zijn door het mijnverleden. In het interview van VAB-magazine vertelt de chef-kok over wat Genk zo uniek maakt, en heeft hij het in het bijzonder over het rijke mijnverleden. 

Het volledige interview lees je in het VAB-magazine van maart.

Op zondag 25 maart moet je zeker naar Genk. Op de jaarlijkse KnipoogDag leer je deze bijzondere stad in Limburg op een heel andere manier kennen. Diverse vtbKultuur-afdelingen organiseren in de voormiddag een exclusief programma. Via begeleide bezoeken en rondleidingen achter de schermen kom je alles te weten over de parels van Genk. De rondleidingen zijn georganiseerd in kleine groepen, zo mis je geen enkel detail.

Inschrijven voor het voormiddagprogramma doe je bij de deelnemende afdelingen.

<
>
x