vtbkultuur Musica

Musica

vtbKultuur-pas 
Met het hele gezin voordelig van cultuur genieten!

Ben jij zot van cultuur? En zie je het wel zitten om voordelig van cultuur te genieten? Dan moet je beslist een vtbKultuur-pas aanschaffen! Voor 20 euro ben je een jaar lang lid van onze culturele vereniging. Jouw vtbKultuur-pas is bovendien geldig voor alle inwonende gezinsleden.

Jouw voordelen op een rijtje:

 • Je maakt deel uit van een groep enthousiaste cultuurliefhebbers waarmee je samen van cultuur kunt genieten
 • Je kunt aan alle activiteiten van alle vtbKultuur-groepen deelnemen aan ledenprijs (bij vtbKultuur Musica bedraagt de korting meestal 10%). Jaarlijks organiseren we allemaal samen ongeveer 2500 vtbKultuur-activiteiten. Je vindt ze op www.vtbkultuur.be/activiteiten.
 • Je krijgt 5 euro korting bij de aankoop van een Open Monumentenkaart,  (20 i.p.v. 25 euro) en je krijgt hiermee toegang tot uitzonderlijke erfgoedplaatsen in Vlaanderen en heel wat kortingen en voordelen bij meer dan 250 monumenten in Vlaanderen.
 • Je krijgt 6 euro korting bij de aankoop van een (nieuwe) Museumpas, (53 i.p.v. 59 euro) om een jaar lang de permanente tentoonstellingen van meer dan 170 musea gratis te bezoeken. Ook heel wat tijdelijke tentoonstellingen kan je gratis of met fikse korting bezoeken.
 • Je krijgt regelmatig extra voordelen zoals mooie kortingen voor unieke voorstellingen of evenementen

               10 % korting op een toegangsticket voor Historium Brugge. Korting enkel te verzilveren aan de ticketbalie.

               2 euro korting op een toegangsticket voor Verbeke Foundation

 • Arte Amanti (kamermuziekfestival): 25% korting
  Op verschillende locaties in Vlaanderen worden zo’n 40 concerten georganiseerd. Arte Amanti brengt jong talent en kamermuziek van internationale topkwaliteit naar steden en gemeenten buiten het gekende cultuurcircuit. Het publiek kan op die manier aan democratische prijzen en zonder grote verplaatsingen te maken genieten in eigen dorp, stad of regio. Tickets kan je bestellen via reinilde@arte-amanti.be met vermelding van vtbKultuur en lidnummer van de vtbKultuur-pas. Na betaling is de reservatie definitief. 
 • Tijdelijke voordelen:

          Oog in Oog met de Romeinen (expo) - Van 6 februari tot 1 augustus 2021Gallo-Romeins Museum / Tongeren   Op vertoon van de vtbKultuur-pas ontvang je een korting van 2 euro op de toegangsprijs expo. Individuele volwassenen (+18 jaar) betalen dan € 8 i.p.v. € 10. Het gebruik van de audioguide is in de toegangsprijs inbegrepen

          Sleeping Beauty (ballet): 15% korting Het ballet Sleeping Beauty of Doornroosje, met een zwierige partituur van Tsjaikovski, groeide uit tot een van de allerbekendste balletten uit de 19de eeuw.  Sleeping Beauty laat dansers toe op hun hoogste niveau te dansen. Meer dan 120 artiesten, schitterende decors en kostuums met een live symfonisch orkest, zorgen voor een betoverende en spectaculaire balletervaring voor de hele familie.

 • Je krijgt minstens 4 keer per jaar de nationale nieuwsbrief OOGwenk, boordevol culturele inspiratie, in je mailbox.


Hoe word je lid?

 • Vul het formulier hiernaast in en klik op ‘word lid’ of klik hier zo kunt u het formulier verder aanvullen.
 • Betaal vervolgens 20 euro op rekening van onze vtbKultuur Musica BE07 9733 5123 0566
 • Je vtbKultuur-pas valt even later in je brievenbus.

Niet twijfelen, maar doen!
Want zoveel cultuur voor zo weinig geld, vind je nergens!

<
>
x