vtbkultuur Meise

Meise

Realiseer jouw culturele droom in Meise!

50 jaar ... sinds 1967... dat is een hele tijd.
50 prachtige jaren, waarin we heel veel plaatsen hebben bezocht, heel veel activiteiten hebben georganiseerd en onnoemelijk veel mensen ontmoet.

Ons vrijwilligersteam bij vtbKultuur Meise blikt terug op een pak mooie herinneringen, waarvan we nog lang zullen genieten.
Maar ons vrijwilligersteam blikt ook vooruit. En dus vinden we dat de tijd gekomen is om het roer over te laten aan een jongere generatie.

We zijn daarom op zoek naar enkele enthousiastelingen die zin hebben om culturele activiteiten te organiseren in onze gemeente. Van een gin-proeverij tot een stadswandeling, van (kinder)theater tot een concert, van een lezing tot een bezoek aan een tentoonstelling, alles kan!

De grote troef van vtbKultuur is dat je als vrijwilliger zelf bepaalt welke activiteiten je wilt organiseren en hoe vaak. Want jij organiseert toch het liefst wat je zelf interessant vindt, niet?

Organiseer je graag, doe je liever administratief werk of wil je gewoon af en toe een handje helpen bij activiteiten? Welkom bij vtbKultuur!

Oh ja, niet onbelangrijk: de nieuwe ploeg zal er zeker niet alleen voor staan. Ze kan rekenen op ondersteuning en begeleiding van vtbKultuur nationaal!

Interesse? Of wil je graag meer info? Neem dan vrijblijvend contact op met Eef Verschueren via eef.verschueren@vtbkultuur.be of 0478 79 13 74.

Culturele dromen? Doen!

Tot gauw!

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

vtbKultuur Meise heeft momenteel 2 onderafdelingen:

1.VTB YOGA Meise

die jaarlijks 2 lessenreeksen van 15 lessen inricht

 

2.De Sint-Elooitrotters

een wandelgroep die op de eerste zondag van de maand een familiale wandeling inricht die door een wandelleider ontworpen is en begeleid.

nieuws

Nieuws

<
>
x