Met de regionale lezingen 'Where beer meets chocolate' met Werner Callebaut in het kader van de Smaak organiseert Cultuursmakers een aantal mooie bier- en chocoladeworkshops.
Datum: | 05/03/2019 tot 19/03/2019 |
Uur: | 19:30 |
Uur van samenkomst: | 19:00 |
Deuren open: | 19:00 |
Plaats: | Brasschaat, Duffel en Oud-Turnhout |
Prijs leden: | € 22 |
Prijs niet-leden: | € 25 |
Thema: |
Culinair |
Type: | Evenement |
Met de regionale lezingen 'Where beer meets chocolate' met Werner Callebaut in het kader van de Smaak organiseert Cultuursmakers een aantal mooie bier- en chocoladeworkshops.
Chocolade en bier, gaat dat wel samen? Chocolatier en zytholoog Werner Callebaut (Bierolade) is alvast de geknipte persoon om ons te begeleiden in deze smaakvolle ontdekkingstocht met verrassende combinaties. Unieke pralines worden telkens gekoppeld aan een bijhorend bier om onze smaakpapillen te verleiden.
Verkies jij vredevolle harmonie of zoek je liever de duistere kant van het contrast tussen bier en chocolade op? Over één ding zullen we het na afloop wel eens zijn: bier en chocolade zijn een geslaagd huwelijk!
Een aanrader voor chocoladefans en/of bierliefhebbers.
Werner Callebaut werkt in elke regio rond een ander bier. Mis deze unieke ervaring niet.
Prijs: € 22 leden/ € 25 euro niet-leden.
Waar en wanneer:
• 5 maart 2019 - Brasschaat, Ons Middelheem
• 12 maart 2019 - Oud-Turnhout, Brouwerij Het Nest
• 19 maart 2019 – Duffel, Openbare Bibliotheek
Aanvang: telkens om 19.30 uur – de deuren gaan open om 19.00 uur
Vooraf inschrijven is noodzakelijk en kan via de deelnemende afdelingen:
Brasschaat - brasschaat@cultuursmakers.be, Turnhout - turnhout@cultuursmakers.be, Duffel - duffel@cultuursmakers.be; of ook via afdelingen Deurne/Berchem (deurne@vtbktultuur.be), Geel (geel@cultuursmakers.be), Kappelen (kapellen@cultuursmakers.be), Lier (lier@cultuursmakers.be), Meerhout (meerhout@cultuursmakers.be), Sint-Katelijne-Waver (lieve.schoelynck@skynet.be), Vosselaar (vosselaar@cultuursmakers.be) of Westerlo (westerlo@cultuursmakers.be)
©