vtbkultuur Mechelen

Mechelen

Infovergadering Lyon 2020

vtbKultuur Mechelen exploreert in mei vier dagen lang het fascinerende Lyon, kom er meer over te weten op de infovergadering op 19 november a.s.

Datum: 19/11/2019
Uur: 19:30
Uur van samenkomst: 19:25
Deuren open: 19.25
Plaats: Het Predikheren, Zaal Arendt
Adres: Goswin de Stassartstraat 88, 2800 Mechelen
Plaats van bijeenkomst: Het Predikheren, Zaal Arendt
Prijs leden: Gratis
Prijs niet-leden: Gratis
Type: Reportage of lezing

Culinaire toppers maar ook een verrukkelijke volkse keuken in talrijke bouchons, een oude stad met tientallen verborgen overdekte traboules en één van de hoogste concentraties aan renaissancepaleizen in Europa, verbluffende stadsvernieuwing met architecturale pareltjes, sporen van de oude zijde-ambacht, twee majestueuze rivieren om langs te flaneren en pleinen met typisch Franse grandeur. Dat allemaal op amper 3.43 uur met de TGV van Brussel. Bienvenue à Lyon!

Je leest het goed: vtbKultuur Mechelen gaat op vierdaagse verkenning naar Lyon

Deze vierdaagse reis is een organisatie van vtbKultuur Mechelen en vindt plaats van donderdag 28 tot en met zondag 31 mei 2020. Reisleiding en gidsbeurten zijn Nederlandstalig.
Een smaakmakertje lees je hier.

Verneem alle nodige en nuttige details over deze vierdaagse reis op onze infovergadering 'Lyon 2020' op dinsdag 19 november 2019 om 19.30 uur in Het Predikheren, Goswin de Stassartstraat 88, 2800 Mechelen (ingang hoek Jodenstraat) in zaal Arendt (1ste verdieping). 

 

Voorinschrijven voor deze reis kan vanaf dan dezelfde avond, meteen na de infovergadering dus. 


Graag je aanwezigheid op de infovergadering bevestigen via mechelen@vtbkultuur.be

<
>
x