vtbkultuur Mechelen

Mechelen

UITGESTELD/ Achter de schermen van Politie Mechelen

// UITGESTELD //


De eerste in een hele reeks kindvriendelijke activiteiten vindt plaats op zaterdag 4 april 2020: 'Achter de schermen van de Mechelse Politie'.

 

Datum: 04/04/2020 tot 04/04/2019
Uur: 10:00
Uur van samenkomst: 10:00
Deuren open: 10:00
Plaats: Lokale Politiezone Mechelen-Willebroek, Frederik de Merodestraat, Mechelen
Adres: Frederik de Merodestraat , 2800 MECHELEN
Plaats van bijeenkomst: Lokale Politiezone Mechelen-Willebroek, Frederik de Merodestraat, Mechelen
Prijs leden: € 5
Prijs niet-leden: € 7
Type: Groepsbezoek

// De maatregelen tegen het verspreiden van het coronavirus hebben uiteraard ook gevolgen voor de activiteiten van vtbKultuur Mechelen.

Wij volgen de aanbevelingen en richtlijnen van de stad Mechelen en van de federale overheid op.

Waar mogelijk pogen we een nieuwe datum voor geplande activiteiten te vinden.//

 We willen ook kinderen laten weten dat zij welkom zijn op onze activiteiten. Voor hen organiseren we een bezoek aan de Politie Mechelen, Achter de schermen. Deze eerste in een hele reeks kindvriendelijke activiteiten vindt plaats op zaterdag 4 april 2020.

We beginnen de rondleiding in het lokaal van de politie waar we ongeveer een half uurtje een presentatie overlopen wat de politie precies is, wat zij allemaal doen, wat ze niet doen. En natuurlijk kunnen er vragen gesteld worden.

Daarna gaan we op stap. We gaan langs de recherche, we kunnen een politievoertuig van zeer dichtbij zien, we passeren langs de politiemoto’s, als er politiehonden op dienst zijn, maken we ook kennis en daarna zakken we af naar de cellen. Ook daar is er tijd om eventuele vragen te stellen. Na het bezoek aan de cellen ronden we de rondleiding af en keren we terug naar het onthaal. Kinderen krijgen ook nog een kleine attentie mee!PRAKTISCH:
Locatie: Lokale Politiezone Mechelen-Willebroek, Frederik de Merodestraat.
Aanvang: 10 uur. Einde: 12 uur

Kostprijs: kinderen tot 12 jaar gratis - volwassenen: vtbKultuur- en VAB-leden: € 5, niet-leden: € 7.

Inschrijven: via mechelen@vtbkultuur.be met vermelding: Politie_04/04/2020_vtbKultuur/VAB-lidnr. en het aantal kinderen en hun leeftijd.
Betaling: op rekeningnr. BE90 4066 0651 4132 van vtbKultuur Mechelen met vermelding: Politie 04/04/2020_vtbKultuur/VAB-lidnr.

<
>
x