vtbkultuur Maaseik

Maaseik

vtbKultuur-pas: zot veel cultuur voor het hele gezin!

Ben je gek van cultuur en zie je het wel zitten om met het hele gezin voordelig van cultuur te genieten? Dan moet je beslist een vtbKultuur-pas aanschaffen!

Voor 20 euro ben je tot eind 2022 met het hele gezin een jaar lang lid van onze culturele bende.

Jouw voordelen op een rijtje

  • Je kan aan alle activiteiten van alle vtbKultuur-groepen deelnemen aan ledenprijs. Jaarlijks staan er ongeveer 2500 vtbKultuur-activiteiten op de agenda. Je vindt ze op www.vtbkultuur.be/activiteiten.
  • Je krijgt 5 € korting bij de aankoop van een Open Monumentenkaart. Je betaalt dan 20 € in plaats van 25 €. Met een Open Monumentenkaart krijg je toegang tot uitzonderlijke erfgoedplaatsen in Vlaanderen en heel wat kortingen en voordelen bij meer dan 250 monumenten in Vlaanderen.
  • Je krijgt 6 € korting bij de aankoop van een Museumpas. Je betaalt dan 53 € in plaats van 59 € om een jaar lang de permanente tentoonstellingen van meer dan 170 musea gratis te bezoeken. Ook heel wat tijdelijke tentoonstellingen kan je gratis of met fikse korting bezoeken. Deze korting is enkel geldig voor een nieuwe Museumpas, niet voor een hernieuwing.
  • Je krijgt minstens 4 keer per jaar onze nationale nieuwsbrief OOGwenk, boordevol culturele inspiratie, in je mailbox.
  • Je krijgt regelmatig extra voordelen zoals mooie kortingen voor unieke voorstellingen of evenementen.

Meer info en tickets: zie rubriek "activiteiten" en schrijf je daar in.

 Hoe word je lid?

Vul het formulier in in de rubriek "Word lid" en verzend

Vervolgens stort je 20 € te storten op rekeningnr BE76 7350 2752 9695  BIC KREDBEBB van VtbKultuur Maaseik met vermelding "Lidmaatschap 2021/22" en je email adres

Door je email adres te vermelden krijg je vanzelf onze nieuwsbrief toegestuurd.

Je vtbKultuur-pas valt even later in je brievenbus.
We beloven dat je geen spijt zal krijgen van je vtbKultuur-pas, hopen je eerstdaags te zien op één van onze activiteiten wensen je veel cultuurplezier.

<
>
x