vtbkultuur Maaseik

Maaseik

Nieuwjaarsreceptie & programma 2019

Naar goede gewoonte nodigt het bestuur van vtbKultuur Maaseik oude en nieuwe leden, met hun partner, uit voor een gezellig samenzijn in een zeer ontspannen atmosfeer en omgeving. Na de receptie en de voorstelling van het jaarprogramma gaan we samen aan tafel voor een super smakelijke maaltijd.

Datum: 02/02/2019
Uur: 15:00
Plaats: Hepperhuys
Adres: Hepperneert , 3680 Maaseik
Prijs leden: Receptie gratis, maaltijd 30€
Prijs niet-leden: voorbehouden aan leden vtbKultuur
Thema: Culinair
Type: Evenement

Het bestuur van vtbKultuur Maaseik nodigt alle leden en hun partner uit voor een receptie en de voorstelling van het jaarprogramma 2019.

Dit zal doorgaan in het "Hepperhuys" in Heppeneert.

Na een welkomstdrink en met hapjes voorzien we een gegidste wandeling naar de kerk, het nabijgelegen park met uitleg over een verhaal over de Kaartridder en het Duivelsbrugje ...... 

Naderhand gaan we allen samen aan tafel voor een oergezellige maaltijd.

Deelname aan de receptie is volledig gratis, voor de maaltijd vragen we een bijdrage van 30€, waarbij wij de koffie aanbieden .....

Op 't menu staat soep (keuze uit 2 soepen), hertekalf of vis van de week, en als afsluiten het dessert van het huis.  En zoals reedss vermled, vtbKultuur biedt jullie de koffie of thee aan.

Aanmelden is verplicht (tegen ten laatste 28 januari) met vermelding van aantal deelnemers en deeelname aan het avondmaal (graag keuze vis of vlees aanduiden)

<
>
x