vtbkultuur Maaseik

Maaseik

Jan van Eyck - een optische revolutie !!

Werelwijd zijn er van de Vlaamse Meester Jan van Eyck slechts een twintigtal werken bewaard. Zeer uitzonderlijk reist zeker de helft daarvan in 2020 naar Gent voor de tentoonstelling “Van Eyck, een optische evolutie” in het Museum voor Schone Kunsten.

Datum: 17/04/2020 tot 19/04/2020
Uur: 07:30
Plaats: Gent
Adres: Van Eycklaan 72, 3680 Maaseik
Plaats van bijeenkomst: CCAO (vertrekplaasts bus)
Prijs leden: 330
Prijs niet-leden: 340 €
Thema: Beeldende kunst
Type: Groepsbezoek

Deze tentoonstelling loopt slechts drie maanden (1 februari tem 30 april 2020) - het wordt een “once-in-a-lifetime”-ervaring.

De afdelingen vtbKultuur Maaseik, Maasmechelen, Lanaken en Zutendaal organiseren een driedaagse uitstap naar Gent, met als hoogtepunt het bezoek aan deze unieke tentoonstelling. 

Kostprijs rond de 330 € p.p. (vervoer, 2 x kamer met ontbijt, gegidst bezoek aan de tentoonstelling, nog twee bezoeken in/rond Gent)

Let op: midden oktober wordt een stand van zaken opgemaakt over de aanvragen voor tickets van de bijzondere Van Eyck-tentoonstelling in het MSK. Tegen dan moeten wij onze tickets besteld hebben en ze ook betalen.

Nadien bijbestellen zal niet vanzelfsprekend zijn, quasi zelfs onmogelijk.

Als u deze unieke gelegenheid niet wil missen, schrijf dan zeker in vóór eind september en liefst zelfs vroeger, want op = op!

<
>
x