vtbkultuur Lommel

Lommel

Musical Daens (VOLZET)

Na iets meer dan 10 jaar zal de musical Daens opnieuw te zien zijn in de zaal. De hernieuwde musical zal vanaf 21 februari 2020 worden opgevoerd in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. Peter Van de Velde speelt de rol van Adolf Daens. Ook Jelle Cleymans, Free Souffriau en Jo De Meyere spelen opnieuw mee.

Datum: 01/05/2020
Uur: 17:00
Uur van samenkomst: volgt later.
Plaats: Pop-up theater
Prijs leden: 65€
Prijs niet-leden: 67€
Type: Podiumactiviteit - theater

De musical 'Daens' wordt opnieuw op de planken gebracht. Daens 2.0 zal, twaalf jaar na de eerste reeks opvoeringen in Antwerpen, op 21 februari 2020 in première gaan in het Pop-Up Theater in Puurs. De hoofdrol wordt gespeeld door Peter Van de Velde. In de eerste versie gaf Lucas Van den Eynde gestalte aan de figuur Daens. Peter Van de Velde speelde toen de rol van ploegbaas Schmitt

Het musicalkoppel Jelle Cleymans en Free Souffriau, in de rollen van Jan en Nette, wordt herenigd. Jo De Meyere speelt opnieuw Monseigneur Stillemans, de geestelijke overste met wie pastoor Daens het aan de stok krijgt. De regie is in handen van Frank Van Laecke.

De musical 'Daens' is een musical van Studio 100 die op 4 oktober 2008 in première ging in het voormalige postgebouw Antwerpen X. Het is een bewerking van de film 'Daens' van Stijn Coninx, die op zijn beurt gebaseerd is op de historische roman 'Pieter Daens' van Louis Paul Boon.

Onze prijs omvat tickets in rang 1 en is inclusief busvervoer. Opstapplaats wordt later medegedeeld.

Inschrijven: vóór 1 november 2019 bij Odette Stas, lommel@vtbkultuur.be of 011 54 06 35
Inschrijving door overschrijving op rek. BE33 7350 4240 4546 van vtbKultuur Lommel.

De betaling geldt als bevestiging van inschrijving.

Deze activiteit is VOLZET.

 

<
>
x