vtbkultuur Lommel

Lommel

Internationale Taptoe Lommel: AFGELAST

AFGELAST AFGELAST AFGELAST Reeds sinds 2013 komt de ‘Internationale Taptoe België’ jaarlijks naar de evenementenhal ‘De Soeverein’ in Lommel.

Datum: 11/10/2020
Uur: 14:00
Uur van samenkomst: 13:30
Plaats: Souverein-arena
Adres: Sportvelden 10, 3920 Lommel
Prijs leden: 47€ CAT 1 en 38€ CAT 2
Prijs niet-leden: 50€ CAT1 en 41€ CAT 2
Thema: Muziek
Type: Podiumactiviteit - concert
Beschikbare plaatsen: -2

Deze hal laat 3.500 toeschouwers per voorstelling genieten van een unieke wervelende show, met als hoofdelement talrijke militaire of aanverwante muziekkapellen. Deze kapellen nemen in het najaar deel aan talrijke taptoes en shows, waarvan Edinburgh de bekendste is, zodat een heel gepuzzel wordt om de diverse programma’s met elkaar te coördineren. Het definitieve programma wordt dan vaak ook pas kort voor de show wereldkundig gemaakt. We kunnen er dan nu ook nog niets definitiefs over zeggen.

Maar afgaande op de programma’s van voorgaande jaren zal het ook op zondag 11 oktober een spetterende show worden. Een beeld van de min-of-meer ‘vaste’ gasten kunt u zich vormen op https://www.taptoebelgie.be/info/artiesten/. De foto’s hier zijn dus slechts informatief. Als presentator wordt Carl Huybrechts aangekondigd, en we durven te hopen dat de ‘Bersaglieri’, Italiaanse elitetroepen met een spectaculair marstempo er ook weer bij zijn.

We hebben voor u een beperkt aantal kaarten beschikbaar in de categorieën 1-comfort en 2-comfort. Onze optie vervalt einde juni, maar wellicht gaan onze laatste kaarten veel eerder de deur uit. Zorg dus dat u niet achter het net vist. We verzamelen en verdelen de tickets op de parking om dan in groep naar onze plaatsen te worden geleid.
Verdere details volgen later.

Inschrijven: vóór 21 juni 2020 bij Odette Stas, lommel@vtbkultuur.be of 011 54 06 35
Inschrijving door overschrijving op rek. BE33 7350 4240 4546 van vtbKultuur Lommel.

De betaling geldt als bevestiging van inschrijving.

 

<
>
x