vtbkultuur Lommel

Lommel

Euroscoop - André Rieu ’70 Years Young!'

We houden het vol: André Rieu is niet voor niets één van onze favorieten!

Datum: 19/01/2020
Uur: 15:00
Uur van samenkomst: 14:00
Plaats: Euroscoop C-mine
Adres: Euroscoop C-mine , 3600 Genk
Prijs leden: 14,5€, inclusief welkomstdrankje
Prijs niet-leden: 14,5€, inclusief welkomstdrankje
Thema: Muziek
Type: Podiumactiviteit - concert

We houden het vol: André Rieu is niet voor niets één van onze favorieten! 70 Years Young is het ultieme concert van André Rieu met muzikale hoogtepunten die de maestro zelf heeft geselecteerd uit zijn luisterrijke carrière tot nu toe. Deze unieke feestelijke voorstelling voert u mee op een ongelofelijke reis rond de wereld naar de schitterendste concertlocaties van André Rieu, waaronder het Weense Schönbrunn, Radio City Music Hall in New York en het Kroningsconcert in Amsterdam. Als onderdeel van de viering haalt André samen met bioscooppresentatrice Charlotte Hawkins herinneringen op aan zijn leven, de liefde en de muziek, terwijl hij zijn bioscooppubliek meeneemt op een exclusieve rondleiding door zijn landhuis in Maastricht.

Rieu live óf Rieu in de cinema? Vergis u niet: het zijn twee aparte ervaringen. De filmzaal biedt u natuurlijk niet de sfeer van het Vrijthof of de concertzaal, maar heeft een heel eigen charme: Close-ups zonder toneelkijker, de reacties van het publiek, 'back-stage', een interview met André, bezoekje bij hem thuis, allerlei 'wistjedatjes', …., dat zijn zaken die u er in de filmzaal gratis bijkrijgt! Voor een dubbeltje zit u wél op de eerste rang!

Breng uw vrienden mee en start samen het nieuwe jaar in stijl, comfortabel in de bioscoop, met de betoverende muziek van het jarige feestvarken – de koning van de wals! Geniet, na een welkomstdrankje, in onze bioscoopzalen van dit waanzinnig concert! Geen flauw aftreksel dus, maar een andere kijk op de fascinerende wereld van walskoning André! vtbKultuur Lommel houdt alvast uw tickets voor u klaar! Schrijf u snel in en laat u helemaal meeslepen tijdens de prachtige voorstelling.

 

Inschrijven: vóór 12 januari 2020 bij Odette Stas, lommel@vtbkultuur.be of 011 54 06 35
Inschrijving door overschrijving op rek. BE33 7350 4240 4546 van vtbKultuur Lommel.

 

De betaling geldt als bevestiging van inschrijving.

 

 

 

<
>
x