vtbkultuur Lommel

Lommel

Cirque du Soleil met TOTEM™

voor de eerste keer in België

Datum: 01/10/2017
Uur: 18:00
Plaats: Brussels Expo
Prijs leden: 78 €, 70€ voor 65+ en studenten, ticket en vervoer inbegrepen
Prijs niet-leden: Niet- leden betalen 3 € meer, ticket en vervoer inbegrepen
Type: Podiumactiviteit - theater
Beschikbare plaatsen: 4

TOTEM volgt het fascinerende spoor van de mensheid vanaf zijn oorspronkelijke amfibische gedaante tot aan zijn ultieme wens om te kunnen vliegen. We volgen de menselijke ontwikkeling op een podium dat doet denken aan een reuzenschildpad, die voor veel oude beschavingen symbool staat voor de oorsprong van het bestaan.

Geïnspireerd door eeuwenoude scheppingsverhalen illustreert TOTEM op unieke visuele en acrobatische wijze de evolutionaire ontwikkeling van onze soort. Ergens tussen wetenschap en legende zoekt TOTEM naar de verbondenheid tussen de mens en andere soorten, zijn dromen en zijn onmetelijke vermogens. Het begrip ‘totem’ staat symbool voor de verbondenheid van alle levende wezens. In onze genen dragen we de vermogens van vele dieren, tot en met ons verlangen om te vliegen - net als de dondervogel boven op de totempaal.

vtbKultuur Lommel heeft 15 tickets (rang 1) voor de voorstelling van zondag 1 oktober 2017 om 18u00 in Brussels Expo, en voorziet tevens busvervoer.

 Wij plannen een bus in te leggen hiervoor– meer details later.

 

Inschrijven: aanmelden en betalen voor 5 februari 2017  bij Odette Stas, lommel@vtbkultuur.be of 011/54 06 35

 De inschrijving is pas definitief na ontvangst van de kostprijs op de rekening van vtbKultuur Lommel, IBAN: BE33 7350 4240 4546 (graag met vermelding van naam, aantal deelnemers en e-mailadres)

<
>
x