vtbkultuur Lommel

Lommel

Alba Nova

AlbaNova is een festival voor muzikale fijnproevers, leergierige oren en cultuuravonturiers van alle leeftijden

Datum: 24/06/2018
Plaats: Alden Biesen
Prijs leden: 40€
Prijs niet-leden: 42€
Thema: Beeldende kunst
Geschiedenis en erfgoed
Muziek
Type: Podiumactiviteit - concert

In een historisch decor dat de verbeelding prikkelt, vinden bezoekers een gevarieerd aanbod van klassieke concerten, gedurfde creaties, workshops en installaties. Aandachtig luisterend in de intimiteit van een kapel of een salon, voluit meezingend, languit liggend in het gras of genietend van een lokaal streekgerecht: AlbaNova creëert een rijke en aangename omgeving waar muziek beleven, ontdekken en verdiepen naadloos in elkaar kunnen overvloeien. Met bijzondere aandacht voor muziekmakers, families, kinderen en jongeren. 

Ontmoetingen
AlbaNova wil artiesten én publiek uitdagen, en elke bezoeker de kans geven om de muzikale horizon te verruimen. AlbaNova wil inspireren, creëren en ontwikkelen door verbindingen te leggen tussen muzikale rijkdom van vroeger en nu, door ontmoetingen te creëren tussen professionele artiesten en amateurs, tussen muziekmakers en muziekliefhebbers.
 

Centrale festivalgast
AlbaNova is een luidspreker voor de ambities en dromen van de meest beloftevolle muziekmakers van de huidige generatie en wil hen ontwikkelingskansen bieden die elders minder vanzelfsprekend zijn. Jaarlijks werken we daarom met een centrale festivalgast die niet alleen samen met ons een programma samenstelt, maar die we ook de kans geven om een unieke creatie te realiseren, met muzikaal erfgoed als vertrekpunt en actieve participatie van diverse doelgroepen als belangrijke doelstelling.

INSCHRIJVINGEN via lommel@vtbkultuur.be of 0486 763 315
Deelneming definitief na storting op BE33 7350 4240 4546

Inschrijven kan tot 15 februari 2018.

 

zie ook www.albanovafestival.com

<
>
x