vtbkultuur Lochristi

Lochristi

Terug samen van cultuur genieten?

Door de huidige evolutie en verspreiding van het Covid-19 virus zijn we als vereniging onderworpen aan de voorschriften van de overheid. Als bestuur van onze afdeling nemen we onze verantwoordelijkheid en daardoor missen we helaas de geplande activiteiten van 2020. Net als iedereen wachten we op een hopelijk definitieve verbetering van deze precaire gezondheidssituatie en zijn we ondertussen niet stil blijven zitten. Tijdens twee coronaveilige vergaderingen hebben we gesproken over de toekomst, plannen gesmeed en afspraken gemaakt voor het jaarplan 2021. Het is onze droom en vurigste wens jullie te kunnen ontmoeten op onze activiteiten van volgend jaar.

Door het afgelasten van onze activiteiten in 2020 is er even cultuurstilte geweest in Lochristi maar we proberen de afgelaste activiteiten van 2020 te verplaatsen naar 2021 en andere boeiende culturele samenkomsten toe te voegen. Voor sommige is het al gelukt, voor andere is het nog even puzzelen.

De eerlijkheid gebiedt ons om te zeggen dat het beleven en samen genieten van cultuur toch een beetje anders zal zijn, een stuk minder spontaan en zorgeloos. 

Het ‘nieuwe normaal’ doet zijn intrede. We zullen immers de nodige voorzorgsmaatregelen moeten nemen en volgen om deelnemers, vrijwilligers, sprekers, uitvoerders, gidsen,… te beschermen.

HIER kun je die maatregelen lezen. Aanpassingen in de loop van de volgende weken en maanden kan je steeds in onze Nieuwsbrief en/of website lezen. 

Als afsluiter: crisissen zijn telkens een uitdaging, samen zullen we de overwinning behalen,  duim alvast met ons mee! Wij kijken alvast vooruit naar 2021 om een bruisend programma voor te schotelen! 

<
>
x