vtbkultuur Lochristi

Lochristi

vtbKultuur Picknickt met de Buren

Kastelenwandeling in Lochristi met aansluitend picknick met als extraatje gegidst bezoek aan het kasteeldomein van Beervelde.

i.s.m. Markant en Jong Markant Lochristi

Datum: 06/09/2020
Uur: 09:30
Uur van samenkomst: 09:15
Plaats: Lochristi
Plaats van bijeenkomst: kerk hoek Dorp Oost - Dekenijstraat
Type: Wandeling of fietstocht

Onze gemeente Lochristi telt enkele bijzondere kastelen zoals kasteel Rozelaar en het kasteeldomein van Beervelde. Daarom kozen we voor een kastelenwandeling waarbij de geschiedenis van die historische gebouwen wordt uitgelegd.Onderweg zijn we even te gast bij een kunstenaar die we als goede buren niet voorbij kunnen wandelen.

Rond de middag genieten we op een picknickdekentje onder de bomen van het kasteelpark van Beervelde van een picknick-buffet. Doorlopend kunnen we met een gids het park bezoeken en...wil je eindelijk eens de muurschilderingen van Roger Raveel in de kelders van het oude kasteel ontdekken? Ook dat is beslist mogelijk! Maar dan moet je op zondag 6 september 2020 zeker van de partij zijn op onze "vtbKultuur Picknick".

Spreek vrienden of familie aan en maak er een fijne picknick van! Wees er snel bij en reserveer vóór 24 augustus met de vermelding "picknick". Vermeld ook of er kinderen (tot 12 jaar) meekomen en/of je een bepaald dieet aanhoudt.

Programma:

09:15 bijeenkomst aan de kerk hoek Dekenijstraat-Dorp Oost, Lochristi

09:30 vertrek van de kastelenwandeling

12:00 picknick

14:00 bezoek aan het park met gids + muurschilderingen Roger Raveel

<
>
x