vtbkultuur Lochristi

Lochristi

"Van gevederde buren en een zus te dichtbij" gevolgd door Nieuwjaarsreceptie

Theatermonoloog door Veerle Ernaelsteen: Verhalen van en over buren, van ver en vlakbij. Datum: 25/01/2020
Uur: 20:00
Deuren open: 19u30
Plaats: Lochristi
Adres: Dorp-West 134, 9080 Lochristi
Plaats van bijeenkomst: Zaal boven drankencentrale Nico De Clercq
Prijs leden: €16
Prijs niet-leden: €20
Type: Podiumactiviteit - theater

 

Ons jaarthema ‘Buren’ vertellend ingezet

Van gevederde buren en een zus te dichtbij: verhalen van en over buren, van ver en dichtbij. Over oog in oog staan met de dood en je buren die je helpen, over het verschil tussen hemel en hel, over meisjes met een eigen wil, over van ver terug thuiskomen met een verhaal. Deze en nog meer andere verhalen onder het motto: ‘Allemaal buren!’ 

Fris, eigenzinnig en met humor verteld door Veerle Ernalsteen. Ze brengt al meer dan 18 jaar sprookjes en volksverhalen uit verschillende windstreken en de laatste tijd steeds vaker uit Vlaanderen. Voor een publiek van nu, fris en met een lichte draai eraan. Ze heeft een ruim repertoire en draait haar hand niet om voor een extra verhaal er bovenop. Altijd weer met emotie en deugnieterij verteld, met plezier en in interactie met het publiek.

Kans op ontbijt voor twee

We nemen ons jaarthema ‘Buren’ wel heel letterlijk. Breng je buren mee, zij mogen deelnemen aan ledenprijs ook al zijn ze geen vtbKultuur-lid. Dan maak je kans om een ontbijt voor twee in het restaurant De Lozen Boer in Lochristi te winnen. Doen! 

Voorstelling vtbKultuur-programma 2020

Het vtbKuluur-team stelt het jaarprogramma 2020 voor, gevolgd door onze nieuwjaarsreceptie met hapjes van eigen creatie.
Mogelijkheid om reeds in te schrijven voor deze activiteiten.

Plaats

Drankenhandel Nico en Kathy De Clercq, Dorp West 134, 9080 Lochristi 

Inschrijving

Inschrijven is noodzakelijk wegens beperkt aantal plaatsen via boventaande knop "online inschrijven" of via lochristi@vtbkultuur.be of tel. 09 356 94 20. Indien je buur meekomt laat ons per mail weten wie het is met naam en adres, vergeet niet te melden aan je buur dat de inkom aan ledenprijs is.

Betaling op Crelan BE68 1030 3253 0434 met vermelding “Nieuwjaarsdrink”, je naam en aantal personen.

Let op: slechts definitief ingeschreven na betaling.

            

 

<
>
x