vtbkultuur Lochristi

Lochristi

Terug samen van cultuur genieten?

Heropstart na Corona....

Datum: 01/09/2020 tot 31/12/2020
Plaats: Lochristi
Adres: Kasteeldreef 18, 9080 Lochristi
Type: Evenement

Door het afgelasten van onze activiteiten is er even cultuurstilte geweest in Lochristi maar we proberen onze kalender aan te passen door verplaatsing naar 2021. Voor sommige is het al gelukt, voor andere is het nog even puzzelen.

We werken alvast aan twee coronaveilige openluchtactiviteiten in het najaar 2020: Wandeling in Aalst, de ajuinenstad zondag 22 november 2020 (wordt waarschijnlijk verplaatst naar oktober) en aan onze Traditionele Eindejaarswandeling – tweede kerstdag 26 december 2020.

Voor de andere activiteiten die je op onze website www.vtbkultuur.be/lochristi/activiteiten vindt, kijken we de kat nog even uit de boom. We houden je alleszins op de hoogte via onze Nieuwsbrieven en wil je weten hoe we dit zullen aanpakken… bekijk regelmatig onze website.

De eerlijkheid gebiedt ons om te zeggen dat het beleven en samen genieten van cultuur toch een beetje anders zal zijn, een stuk minder spontaan en zorgeloos. 

Het ‘nieuwe normaal’ doet zijn intrede. We zullen immers de nodige voorzorgsmaatregelen moeten nemen en volgen om deelnemers, vrijwilligers, sprekers, uitvoerders, gidsen,… te beschermen.

HIER kun je die maatregelen lezen. Aanpassingen in de loop van de volgende weken en maanden kan je steeds in onze Nieuwsbrief en/of website lezen. 

Valt het najaar ondanks alles toch nog in het water, wij kijken alvast vooruit naar 2021 om een bruisend programma voor te schotelen! 

<
>
x