Lezing over de geschiedenis van kaas, over melk, het productieproces en de verschillende kaassoorten met aansluitend een kaasdegustatie.
Datum: | 10/11/2021 |
Uur: | 19:30 |
Deuren open: | 19:00 |
Plaats: | Lodejo |
Adres: | Dorp Oost 1, 9080 Lochristi |
Plaats van bijeenkomst: | |
Prijs leden: | € 15 |
Prijs niet-leden: | € 25 |
Thema: |
Culinair |
Type: | Reportage of lezing |
Tijdens een uiteenzetting, ondersteund door een geprojecteerde presentatie, vertelt Hans Van Grinderbeek met de nodige humor en sappige anekdotes gepassioneerd over de geschiedenis van kaas, melk, het productieproces van kaas en de verschillende kaassoorten.
Aansluitend is er een degustatie van artisanale kazen voorzien.
Inschrijving
Gelieve vooraf in te schrijven via bovenstaande knop “online inschrijven” of via lochristi@cultuursmakers.be of tel. 09 356 94 20.
Betaling op Crelan BE68 1030 3253 0434 met vermelding “Kaas”, je naam en aantal personen.
Let op: onze activiteiten gaan niet meer door in de polyvalente zaal van de Bibliotheek Reinaert te Lochristi, maar in de nieuwe zaal Lodejo, Dorp Oost 1 te Lochristi. De maximum capaciteit is 100 personen, maar door de "op dat ogenblik" geldende coronamaatregelen zullen we minder personen kunnen toelaten. Bij interesse schrijf jullie dus zo vlug mogelijk in, wij laten weten of er nog plaats is.
© Hans Van Grinderbeek
© Hans Van Grinderbeek