vtbkultuur Lochristi

Lochristi

Harrie, Let op de kleintjes…

Bovenstaande is een knotsgekke komedie van Jon Van Eerd. De nieuwe Nederlandse koning van de klucht trok er volle zalen mee in Nederland.

Dit is nu de Vlaamse première in primeur! 

 

Datum: 06/02/2020
Uur: 20:15
Uur van samenkomst: 19:45
Deuren open: 19u45
Plaats: Scala - Theaterplatform
Adres: Dendermondsesteenweg 163-165, 9000 Gent
Prijs leden: 20
Prijs niet-leden: 22
Thema: Podiumactiviteiten
Type: Podiumactiviteit - theater

Harrie Vermeulen (Peter Van Asbroeck) moet tegen wil en dank babysitten op de baby’s van vrienden. Zijn vrouw Inez (Christel Domen) moet daarenboven dringend weg naar een feest. Gevangen tussen beertjes en kleertjes, broekjes en doekjes, papjes en lapjes maakt hij er een enorme puinhoop van. 

Wanneer zijn vriend Sam (Chris Van Espen) aan de deur staat, besluit hij ook nog eens om mee te gaan naar een Star Wars-ruilbeurs. Harrie belt daarom in allerijl zijn nichtje (Jamie-Lee Six) op om te babysitten, maar die blijkt nog in Parijs te zitten. Toch besluiten ze te gaan. Weer thuisgekomen zijn de baby’s verdwenen. En dan komen een jonge, ambitieuze inspecteur (Anthony Van Caeneghem) en diens commissaris (Anton Cogen) op de proppen. Zo hopen de problemen zich alleen maar op. Om dit hilarisch gebeuren in goede banen te leiden, is de regie in de uitstekende handen van Eric Meirhaeghe.

Na de voorstelling is er mogelijkheid om een babbel en of  foto met de acteurs te maken.

Dit wordt u aangeboden door het vtbKultuur team Oost-Vlaanderen.

Inschrijving kan via onze afdeling. Betaling op Crelan BE68 1030 3253 0434  vtbKultuur Lochristi

 

 

<
>
x