vtbkultuur Lier

Lier

Titanic, de musical

De Titanic verliet op 10 april 1912 voor haar allereerste reis de haven van Southampton met als doel om in New York aan te komen, maar zou onderweg een aanvaring met een ijsberg krijgen en zinken. Aan boord waren 1301 passagiers en 941 bemanningsleden, waarvan het overgrote deel zou omkomen omdat er te weinig reddingssloepen waren.

Datum: 07/09/2019
Plaats: Donkmeer
Prijs leden: 36
Prijs niet-leden: 38
Thema: Podiumactiviteiten
Type: Evenement
Beschikbare plaatsen: 20

Festivaria, pionier in grootse openluchtspektakels in Vlaanderen, kiest in 2019 resoluut voor een uitdaging van jewelste: Titanic, de musical.
Gebaseerd op echte mensen aan boord van het meest legendarische schip ter wereld, is Titanic, de musical een verbluffend en opwindend spektakel gericht op de hoop en dromen van haar passagiers. Elk van hen ging aan boord met een eigen verhaal, eigen ambities. 1.517 mannen, vrouwen en kinderen konden hun verhaal echter niet verder vertellen …
Titanic, de musical ging in 1997 op Broadway in première en kon op heel wat bijval rekenen. De muziek en liedteksten van Maury Yeston en het script van Peter Stone wonnen samen een Academy Award, een Emmy Award, een Olivier Award en drie Tony Awards. De originele Broadway-productie won vijf Tony Awards. Een absolute aanrader voor elke musicalliefhebber. 

Leden: 36€ rang 1 Niet leden 38€

Stuur zo snel mogelijk een mail naar lieve.jansen@vtbkultuur.be en vermeld je naam, adres en gsm nr. geef je lidnummer op van vtbKultuur en met hoeveel personen jullie deelnemen. Schrijf na bevestiging direct het juiste bedrag over op de rekening van vtbKultuur Lier: BE44 9730 9813 6045 met vermelding van dezelfde naam als bij je inschrijving. Denk eraan dat je inschrijving pas definitief wordt na ontvangst van het deelnamebedrag op onze rekening. 

 

<
>
x