vtbkultuur Lier

Lier

Friet- en Chocolade!

Een beetje friet-chauvinisme kan voor een keertje geen kwaad want eer onze nationale lekkernij hier op tafel kwam heeft de aardappel een hele wereldreis ondernomen! Een ervaren gids zal ons op die reis meenemen. 
 
Nadien zullen we met dezelfde gids, in het museum om de hoek bij ’Choco story’, alles over chocolade te weten komen. 

Datum: 27/11/2019
Uur: 09:10
Plaats: Frietmuseum Brugge
Plaats van bijeenkomst: Station Lier
Prijs leden: 30
Prijs niet-leden: 33
Thema: Culinair
Type: Groepsbezoek
Beschikbare plaatsen: 20NIEUW! Op één dag Friet en chocolade specialist! 27 november 2019

Wij sporen met de trein van 9u17 (ticket zelf aan te schaffen) vanuit Lier naar de schone stad Brugge om er het Frietmuseum en Choco story te bezoeken.

Bij aankomst in Brugge houden wij eerst een sanitaire stop en drinken wij een koffie of thee in “Den Apero” voor we naar het Frietmuseum gaan.
Uiteraard zullen we ons eerst tegoed doen aan een Frietmenu voor we de rondleiding beginnen. (Friet, vleessnacks, saus naar keuze en drank naar keuze inbegrepen. Op aanvraag kan de mix van vlees gewisseld worden met: fishfingers of een kaaskroket. (+ €0,50) Wel direct bij inschrijving vermelden aub, nadien geen wisseling meer mogelijk).
Een beetje friet-chauvinisme kan voor een keertje geen kwaad want eer onze nationale lekkernij hier op tafel kwam heeft de aardappel een hele wereldreis ondernomen! Een ervaren gids zal ons op die reis meenemen. 
 
Nadien zullen we met dezelfde gids, in het museum om de hoek bij ’Choco story’, alles over chocolade te weten komen. Chocolade, ooit een product dat enkel voor de rijken beschikbaar was, is nu wereldwijd bekend en de Belgische chocolade staat kwalitatief bovenaan op de wereldlijst! Wie het wenst kan in de museumshop chocolade aankopen.

Prijs voor al dit lekkers: koffie of thee, frietmenu en toegang tot beide musea, gids inbegrepen, is 30€ voor leden, 33€ voor niet-leden.

Er is na ons bezoek nog voldoende tijd om op eigen houtje Brugge verder te verkennen.
 
Omdat iedereen zelf het een treinticket koopt: + 65 heen en terug = 6,80 € (voor de anderen kan een 10-rittenkaart misschien een optie zijn), kan er ook individueel naar Lier teruggekeerd worden.
Dit dient wel vooraf aan ons meegedeeld te worden. Voor wie liever in groep terugkeert naar Lier is er vertrek vanuit Brugge station voorzien om 17u26. Aankomst in Lier om 19u03.

Maximum aantal deelnemers 20 pers. Minimum aantal om de uitstap te laten doorgaan 15 pers.

Deadline inschrijvingen 20 november! 

Stuur een mail naar lieve.jansen@vtbkultuur.be en vermeld je naam, adres en gsm nr. Geef op of je lid bent van vtbKultuur of niet en met hoeveel personen jullie deelnemen.

Schrijf het juiste bedrag over op de rekening van vtbKultuur Lier: BE44 9730 9813 6045 met naam van de activiteit en vermelding van dezelfde naam als bij je inschrijving.

Denk eraan dat je inschrijving pas definitief wordt na ontvangst van het deelnamebedrag op onze rekening.
 
 

<
>
x