vtbkultuur Lier

Lier

GEANNULEERD Musical 1830

Historalia Productions brengt haar vierde musicalspektakel '1830'. Ze vertrekken vanuit de wortels van onze nationale geschiedenis en brengen op een onvergetelijke manier hulde aan de geboorte van het Koninkrijk België. 

Datum: 19/08/2020
Plaats: Domein De merode
Adres: Domein De Merode , 2260 Westerlo
Prijs leden: 40
Thema: Podiumactiviteiten
Type: Evenement
Beschikbare plaatsen: 10

19 augustus 2020 Musical 1830 verplaatst naar 18 augustus 2021

Historalia Productions brengt haar vierde musicalspektakel '1830'. Ze vertrekken vanuit de wortels van onze nationale geschiedenis en brengen op een onvergetelijke manier hulde aan de geboorte van het Koninkrijk België. Het kasteel de Merode en het omliggende domein vormen het kader voor deze unieke theaterervaring. De voorstelling zal vol staan met spectaculaire en levensechte scènes. We benaderen de opkomst van België vanuit twee perspectieven: het Belgische en het Nederlandse. Als publiek ervaar je beide visies vanaf een andere locatie op het domein. Je verhuist letterlijk van de ene tent naar de andere en komt uiteindelijk samen voor een spectaculair einde tijdens de apotheose in open lucht. In de twee tenten is telkens plaats voor ongeveer 600 toeschouwers wat het intieme karakter van de voorstelling zal versterken. Voor de vierde keer is de regie in handen van Luc Stevens.

 

Practica

Domein Kasteel de Merode, ingang via de Merodedreef 2 te Westerlo.

Om 18u gaan de deuren van het domein open. Er zijn verschillende parkings in het centrum van Westerlo, allen op wandelafstand van het kasteelpark, maar voorzie min. 15 minuten om van de auto naar het domein te wandelen.

 

Uurschema :

18.00 u : deuren van het domein gaan open

20.00 u stipt: start voorstelling (in Theater Holland of Theater België)

met tussenin wissel van tent (naar Theater Holland of Theater België)

21.35 u: pauze

22u15: aanvang apotheose in openlucht (overdekte tribune)

23u00: einde voorstelling

 

Prijs: 40 Euro rang 1 (gratis programmabrochure per 2 deelnemers)

Er zijn voor onze afdeling 10 tickets voorbehouden. Als je zeker erbij wilt zijn, aarzal dan niet om je plaats te reserveren. Deadline inschrijvingen en betaling is 27 april 
Hoe reserveren? Stuur een mail naar lieve.jansen@vtbkultuur.be   en geef op of je lid bent (met lidnr) of niet. Voor groepjes die inschrijven aantal leden en niet-leden opgeven aub, evenals namen van alle deelnemers. 

Schrijf het juiste bedrag over op onze rekening BE44 9730 9813 6045 mèt vermelding van dezelfde naam als bij je inschrijving.

 

<
>
x