vtbkultuur Lier

Lier

Midsummer Mozartiade 'Die Entführung aus dem Serail'

Wist je dat Wolfgang Amadeus Mozart in zijn kinderjaren enkele weken doorbracht in Brussel? Voldoende aanleiding voor een festival in het teken van dit wonderkind.

Datum: 30/06/2019 tot 30/06/2019
Uur: 14:00
Uur van samenkomst: 13:45
Plaats: Théâtre des Martyrs
Adres: Martelaarsplein 22, 1000 Brussel
Prijs leden: 35€
Prijs niet-leden: 37€
Thema: Muziek
Type: Evenement
Beschikbare plaatsen: 20

Wist je dat Wolfgang Amadeus Mozart in zijn kinderjaren enkele weken doorbracht in Brussel? Voldoende aanleiding voor een festival in het teken van dit wonderkind. Een week lang kan je genieten van een cultuur en gezelligheid, waarbij het Martelaarsplein in de muziek van Mozart en zijn Napolitaanse collega’s baadt. 

Die Entführung aus dem Serail (KV 384) is een zangspel  in drie bedrijven naar een libretto van J. Gottlieb Stephanie jr., gebaseerd op Belmonte und Constanze geschreven door G.F. Bretzner in 1780 De eerste opvoering was op 16 juli 1782 in het het Burgtheater in Wenen en werd door de componist zelf gedirigeerd.

De opera speelt zich af in een harem in Turkije.


Via de vtbKultuur-groepsaankoop kan je tickets kopen voor Die Entführung aus dem Serail, Mozarts meest succesvolle opera tijdens zijn leven.
Deelnameprijs 35€ rang 1  Niet leden 37€

Stuur zo snel mogelijk een mail naar lieve.jansen@vtbkultuur.be en vermeld je naam, adres en gsm nr. geef je lidnummer op van vtbKultuur en met hoeveel personen jullie deelnemen. Schrijf na bevestiging direct het juiste bedrag over op de rekening van vtbKultuur Lier: BE44 9730 9813 6045 met vermelding van dezelfde naam als bij je inschrijving. Denk eraan dat je inschrijving pas definitief wordt na ontvangst van het deelnamebedrag op onze rekening. 

<
>
x