vtbkultuur Lier

Lier

Knipoogdag in Oudenaarde

In de ochtend, van 10u tot 11.30u, neemt onze groep deel aan de begeleide art-deco wandeling te Ronse. Een Adriaen Brouwermenu staat voor je deelnemers klaar om 12 u, in Salons Mantovani, In de namiddag, vanaf 14.00 u., start het tweede gedeelte van de KnipoogDag vanop de Markt te Oudenaarde. Nog 3 plaatsen beschikbaar, inschrijven voor 7 april!

Datum: 05/05/2019
Uur: 10:00
Uur van samenkomst: 09:45
Plaats: Oudenaarde
Prijs leden: 14€
Prijs niet-leden: 17€
Thema: Geschiedenis en erfgoed
Type: Groepsbezoek
Beschikbare plaatsen: 15

Programma


In de ochtend, van 10u tot 11.30u, neemt onze groep deel aan de begeleide art-deco wandeling te Ronse.
Wist je dat veel art-decowoningen het centrum van Ronse sieren? Tijdens het interbellum kende Ronse een economische groei dankzij de textielindustrie. Aan de hand van deze themawandeling maak je kennis met deze prachtige en verrassende architectuur..
 
Een Adriaen Brouwermenu staat voor je deelnemers klaar om 12 u. in Salons Mantovani, Doorn 1 te 9700 Oudenaarde
 
In de namiddag, vanaf 14.00 u., start het tweede gedeelte van de KnipoogDag vanop de Markt te Oudenaarde waar je deelnemers al in de juiste stemming zullen komen met een kleurrijke bloemenmarkt. Vervolgens kunnen ze de historische binnenstad vrij verkennen en deelnemen aan heel wat activiteiten. We geven je alvast enkele ingrediënten. Aan hen om het meest smaakvolle menu samen te stellen!
Bewonder de belforttoren van het gotische stadhuis
Ontdek het roemrijke verleden van Oudenaarde in museum MOU
Kuier door de stad langs het stadhuis met de Lakenhalle, het Huis de Lalaing, de Kerk van Pamele, het Begijnhof, het Liedtskasteel
Breng ode aan de Ronde van Vlaanderen in het unieke fietsmuseum
Geniet van de diverse concerten in het Cultuurcentrum De Woeker of historische sites zoals het Bisschopskwartier.
Proef een Ename en beleef 1000 geschiedenis van Ename in de archeologische site van de voormalige benedictijnerabdij
 
De KnipoogDag sluiten we om 17.15 u. af  ter hoogte van de abdijsite van Maagdendale. Het einde van ons cultureel stadsfestival is voorzien om 18.00 u.

Deelnemers betalen 14 € (leden vtbKultuur en VAB) of 17 euro (niet-leden) voor dit dagprogramma.
Het middagmaal kost 20 € per persoon (exclusief drank).

Wie met de bus wil meerijden betaalt heen en terug 14 € (apart te vermelden) Opstapplaats wordt later bekendgemaakt, eens het aantal deelnemers bekend is.

Stuur zo snel mogelijk een mail naar lieve.jansen@vtbkultuur.be  en vermeld je naam, adres en gsm nr. geef je lidnummer op van vtbKultuur en met hoeveel personen jullie deelnemen en of jullie lid zijn of niet. Schrijf na bevestiging direct het juiste bedrag over op de rekening van vtbKultuur Lier: BE44 9730 9813 6045 met vermelding van dezelfde naam als bij je inschrijving en of je het middagmaal en busvervoer erbij neemt of niet. Denk eraan dat je inschrijving pas definitief wordt na ontvangst van het deelnamebedrag op onze rekening.

 

<
>
x