vtbkultuur Lier

Lier

Bezoek aan Colruyt (Logistieke keten en duurzaam ondernemen) en het Hallerbos wanneer de blauwe boshyacinten bloeien.

We maken kennis met het logistieke centrum Dassenveld te Halle. Tijdens het bezoek wordt uitgebreide informatie verstrekt over de logistieke aspecten die zich daarbij afspelen. Na de lunch rijden we naar het Hallerbos waar de blauwe boshyacinten bloeien.

Datum: 26/04/2018
Uur: 07:30
Plaats: Parking De Mol
Prijs leden: 55€
Prijs niet-leden: 60€
Thema: Natuur
Type: Groepsbezoek
Beschikbare plaatsen: 50

26 april Bezoek aan Colruyt (Logistieke keten en duurzaam ondernemen) en het Hallerbos wanneer de blauwe boshyacinten bloeien. Foto: © www.hallerbos.be

We maken kennis met het logistieke centrum Dassenveld te Halle. Tijdens het bezoek wordt uitgebreide informatie verstrekt over de logistieke aspecten die zich daarbij afspelen. Colruyt is ook erg actief op het gebied van duurzame energie. Ook dit wordt nader toegelicht met een bezoek aan de technische installaties. Het bezoek is niet geschikt voor rolstoelgebruikers of mensen die moeilijk te been zijn omwille van de vele trappen tijdens de rondleiding.

Na deze rondleiding gaan we lunchen (voorgerecht-hoofdschotel-dessert. Drank niet inbegrepen) Nadien rijden we naar het Hallerbos. Voor de blauwe pracht van de boshyacinten komen bezoekers van heinde en ver. Neem je fototoestel maar mee want de bloei is maar een beperkte periode te zien.

Na een korte koffiestop keren we terug naar huis.

Prijs: leden 55€, niet-leden 60€

Vertrek per bus aan parking De Mol in Lier om 7u30 (evt ook opstapplaats in Duffel) om 19u30 terug in Lier.

Hoe je plaats reserveren? Stuur voor 30 maart een mail naar lieve.jansen@vtbkultuur.be en vermeld je naam, adres en gsm nr. geef op of je lid bent van vtbKultuur of niet en met hoeveel personen jullie deelnemen. Schrijf het juiste bedrag over op de rekening van vtbKultuur Lier: BE44 9730 9813 6045 met vermelding van dezelfde naam als bij je inschrijving en titel van de activiteit. Denk eraan dat je inschrijving pas definitief wordt na ontvangst van het deelnamebedrag op onze rekening.

<
>
x