Cultuursmakers

Leopoldsburg/Hechtel-Eksel

Vernieuwing Cultuursmakers-pas

Beste Cultuursmakers-vrienden en sympathisanten,

Voortaan zit jullie vertrouwde Cultuursmakers-pas in een nieuw jasje. En onder dat nieuw jasje zit ook nog eens een nieuw kleedje. Dat komt omdat het Cultuursmakers-lidmaatschap nu nog meer voordelen oplevert voor cultuurliefhebbers.

Wat zijn de voordelen van de nieuwe pas? 

·        Alle Cultuursmakers-activiteiten aan ledenprijs

·        5 euro korting bij de aankoop van een Open Monumentenkaart (20 i.p.v. 25 euro). Met een Open Monumentenkaart krijg je toegang tot uitzonderlijke erfgoedplaatsen in Vlaanderen en heel wat kortingen en voordelen bij meer dan 250 monumenten in Vlaanderen.

·        6 euro korting bij de aankoop van een Museumpas (53 i.p.v. 59 euro). Met een Museumpas kan je een jaar lang de permanente tentoonstellingen van meer dan 170 musea gratis bezoeken. Ook heel wat tijdelijke tentoonstellingen kan je gratis of met fikse korting bezoeken.

·        Minstens 4 keer per jaar de nationale nieuwsbrief OOGwenk, boordevol culturele inspiratie, in de mailbox.

·        Regelmatig extra voordelen zoals mooie kortingen voor unieke voorstellingen of evenementen.

Hoe je de Museumpas, de Open Monumentenkaart en onze tijdelijke voordelen kan verkrijgen, staat beschreven in de brief die de lidkaart vergezeld.

Gezien de extra voordelen wordt de prijs op € 20 per gezin gebracht. Dit is nog altijd erg voordelig omdat alle inwonende gezinsleden meteen lid zijn en niet alleen de houder van de pas!

Op 30 september stopt meteen het automatische lidmaatschap voor VAB-leden. Onze afdeling LHE last voor onze bekende VAB-deelnemers echter een overgangsperiode in tot 31 december!

Kortom, allemaal uitstekende redenen om uw lidmaatschap te hernieuwen of om aan te sluiten bij onze gezellige groep door storting van € 20.- op rekening BE45 9731 7261 7089 van Cultuursmakers LHE met vermelding van ‘lidgeld 2021’! Ons team blijft zich uiteraard verder inzetten voor een verrassend en uitdagend programma 2021!

Rosina

<
>
x