Cultuursmakers

Leopoldsburg/Hechtel-Eksel

Kruiswoordraadsel – wedstrijd - 4de kwartaal 2018

Met dit kruiswoordraadsel van dé Vlaamse kruiswoordraadselmaker Freddy Roegiest (bekend van 'de boekskes'), speciaal voor Cultuursmakers LHE, kunt u een leuke prijs winnen!

Download hier het pdf-bestand van dit kruiswoordraadsel.

Horizontaal:

1)    afwezige performer in de komende voorstelling “Sherlock Holmes” (oktober)
2)    Grieks marktplein – granaat
3)    weggetje – bloeiwijze – Noord-Holland
4)    componist van het koor- en orkestwerk  “The Armed Man” (november)
5)    tafelgast – tijdschrift – tantalium
6)    muzieknoot – sprookjesfiguur – greppel in weiland
7)    toegepaste economische wetenschappen – blauwe kleur
8)    hij zal een lezing geven over zijn boek “De Graven van Loon” (november) en zal tevens onze gids zijn tijdens de uitstap naar Beieren (april 2019) – beryllium
9)    leesapparaat – Japanse munt
10) hij is de leider van de Koninklijke Muziekkapel der Gidsen (kerstconcert december), en tevens is het de familienaam van Staf en Louis, hoofdpersonen in de musical “14-18” (november) – open plek in bos
 

Verticaal: 

1)    Franse pianist die zal optreden tijdens het aperitiefconcert in Zaal Maene in Oud-Rekem (oktober)
2)    verdwijn ! – kijktoestel
3)    lapje stof – naam van het kaas- en ambachtenmuseum in Gouda, dat we bezoeken tijdens onze trip “Holland : De Gouden Eeuw en de Vlamingen” (oktober)
4)    ingenieur – boerenplaats – Gelderse gemeente
5)    bruingele verfstof – claimer
6)    notariële geschriften – rijschool
7)    voornaam van de percussionist die zal optreden tijdens het klassieke Valentijnsconcert in Beringen (februari 2019) – decibel
8)    stamboek – stad waar het concert “Ode aan Philips Willem” zal plaatsvinden
9)    artistiek – daar
10)  deze Belgische danser/choreograaf/presentator/schrijver zal zichzelf laten zien in al zijn facetten (januari 2019) – naam van de dans- en djembe-groep die  de kaas- en wijn/bier avond in Maaseik zal opluisteren (oktober)
 

Hoofdvraag: welke voornaam die bij onze deelnemers zeker een belletje doet rinkelen, kan men vormen met de 6 letters die u vindt in de roze vakjes?
Schiftingsvraag: hoeveel juiste antwoorden op de hoofdvraag zullen ons tijdig via het correcte mailadres bereiken?
Stuur uw antwoord op beide vragen ten laatste op vrijdag, 30 november om middernacht 's avonds naar: johan.torfs@cultuursmakers.be met als onderwerp 'Wedstrijd'! Graag vernemen we ook uw naam en adres met het oog op het eventueel bezorgen van uw prijs. Uiteraard slechts één mail per adres op straffe van nietigheid! Teamleden LHE en hun gezinsleden zijn uitgesloten van deelneming.
Het juiste antwoord op de hoofdvraag met de beste benadering op de schiftingsvraag wint een cadeaubon aan van Cultuursmakers LHE ter waarde van € 100.
Bij ex-aequo: indien er twee ex-aequo zijn, dan wint de eerste inzender; als er méér dan twee ex-aequo zijn, dan wint de derde, de honden en het been indachtig!
Tenzij u aangeeft dit niet te wensen willen we uw mailadres gebruiken om u verder te informeren over de activiteiten van onze afdeling en voor eventuele andere e-mails in functie van Cultuursmakers. Uw mailadres wordt niet aan derden doorgegeven en u kunt het altijd op eenvoudig verzoek uit onze bestanden laten verwijderen. Uw keuze heeft evenmin invloed op uw winstkansen bij deze wedstrijd.

 

<
>
x