Cultuursmakers

Leopoldsburg/Hechtel-Eksel

CORONAREGELS

De corona-contactpersoon voor onze afdeling Cultuursmakers LHE is onze voorzitter, Rosina Veyfeyken, rosina@rosina-johan.be – 0470 205 305.

We volgen de evolutie en de regelgeving op de voet, inclusief de sectorregels van onze specifieke partners per activiteit. Ongeveer een week vóór elke activiteit ontvangen de ingeschreven deelnemers een corona-briefing met de laatste updates van de specifieke corona-regels voor de betrokken activiteit. Uiteraard gaan we ervan uit dat iedereen de basisregels kent én volgt: bij symptomen of besmettingskans thuisblijven, afstand en/of maskers, handhygiëne, ... .

Voor de concerten die we bijwonen in het Cultuurcentrum van Leopoldsburg gelden voor het ogenblik volgende regels:

De inschrijvingen gebeuren per bubbel door één persoon die ook de tickets zal ontvangen.

In- en uitgang: binnenkomen gebeurt via de hoofdingang, het gebouw verlaten via de achteringang, kant Koningin Louisa-Marialaan. U dient de instructies van het personeel stipt op te volgen!

Maskerdracht is verplicht tijdens uw volledig verblijf in het CCL! Enige uitzondering is aan tafel in het cafetaria, waar de horeca-regels gelden (zie verder).

De zetelnummering wordt niet meer gevolgd: bij het binnenkomen van de zaal dient u zich per bubbel aan te melden en zal het personeel van het CCL uw bubbel plaatsen volgens binnenkomst met respect voor de corona-veiligheidsafstanden. Uw bubbel kan achteraf niet meer aangevuld worden – let daarop, alle leden van één bubbel moeten zich gezamenlijk aanmelden!

Er is géén pauze

Indien u vóór en/of na de voorstelling gebruik wil maken van het cafetaria, dan dient u hierbij de horeca-regels te volgen. De voornaamste zijn: reserveren, afstand houden en bubbels respecteren, geen zelfbediening, enkel zittend aan tafel consumeren, maskerdracht (behalve aan tafel) en achterlaten van contactgegevens.

U dient het cultuurcentrum te verlaten langs de achteringang, naast de toiletten, kant Koningin Louisa-Marialaan.

We raden u met nadruk aan om de evolutie van de regels goed in de gaten te houden, vooral in de dagen vlak voor het evenement. Onze corona-update kan u daar bij helpen, maar raadpleeg ook volgende websites:

·       https://www.ccleopoldsburg.be/info-covid19

·       https://www.info-coronavirus.be/nl/faq/#winkels

Hou het vooral veilig, maar vergeet ondertussen niet te genieten van de toffe evenementen die we u, o. a. samen met het CCL, kunnen aanbieden!

Corona & privacy: de contactgegevens die we omwille van de corona-bestrijding verzamelen worden slechts zolang bewaard als de overheidsmaatregelen dit vereisen. Door uw deelname geeft u automatisch uw akkoord hiermee. 

 

<
>
x