vtbkultuur Leopoldsburg/Hechtel-Eksel

Leopoldsburg/Hechtel-Eksel

Speels nieuwjaarsconcert door Stringendo - VOLZET

Met vooraf (vanaf 14.00 uur) een gratis aperitiefje in CCkaffee.

Datum: 13/01/2019
Plaats: CC Leopoldsburg, Kastanjedreef 1
Plaats van bijeenkomst: CCL, ticketverdeling ten laatste om 14:45 u. Aperitief aangeboden door het CCL vanaf 14:00 u.!
Prijs leden: € 10
Prijs niet-leden: € 10
Thema: Muziek
Type: Evenement

Inschrijving: vóór 10 januari 2019 bij Rosina Veyfeyken, rosina@rosina-johan.be of 0470 205 305. Let op: beperkt aantal kaarten beschikbaar!
Betaling: na bevestiging inschrijving door overschrijving op rekening BE45 9731 7261 7089 van vtbKultuur LHE. Inschrijving is pas definitief na betaling.

Het Stringendo Ensemble uit Hechtel-Eksel bestaat uit Veerle Gistelinck (viool), Doroteya Jankova (altviool), Vera Baliko (cello) en Erik Fuchs (piano). Door een unieke combinatie van instrumenten, is het een ensemble dat verrast door zijn volle en kleurrijke klank, dit met maar één doel: jou ontroeren. Een nieuwjaarsconcert met een lach en een traan waarin humor, muziek en poëzie samensmelten: gesteund door onze eigen Leopolds­burgse klankentovenaar-componist Peter Testelmans én woorden­magiër Wouter Fimmers verlichten en verwarmen zij ieders hart bij het begin van het nieuwe jaar!

Zij nemen ons hierbij mee op een muzikale schattenjacht doorheen het prachtige en zeer uitgebreide klassieke repertoire voor pianokwartet, aangevuld met passende arran­ge­menten van het huis: glasheldere parels uit de Klassieke periode wisselen af met Roman­tische robijnen uit de vier windstreken, Spaanse samenklanken schitteren als saffieren in de blakende zon, met de goudkoorts komt de Blues even om de hoek kijken, maar, zie ik daar een danspas? Onder de stralende gloed van kristallen luchters weerklinken feestelijk Weense Walsen en Polka’s waarna Argentijnse Tango’s het vuur verder aanwakkeren …

vtbKultuur Leopoldsburg / Hechtel-Eksel biedt u in afspraak met het CCL dit uniek concert aan aan gunstprijs, óók voor niet-leden!

<
>
x