vtbkultuur Leopoldsburg/Hechtel-Eksel

Leopoldsburg/Hechtel-Eksel

AFGELAST - Internationale Taptoe - Lommel

Reeds sinds 2013 komt de ‘Internationale Taptoe België’ jaarlijks naar de evenementenhal ‘De Soeverein’ in Lommel.

Datum: 11/10/2020
Uur: 14:00
Uur van samenkomst: 13:30
Plaats: Lommel, Soeverein Arena, Sportveldenstraat 10
Adres: Comansweg 72, 3740 Hechtel-Eksel
Plaats van bijeenkomst: Samenkomst (parking) van 13:30 h. tot 13:40 h.
Prijs leden: € 47 cat 1 comfort, en € 38 cat 2 comfort
Prijs niet-leden: € 50 cat 1 comfort, en € 41 cat 2 comfort
Thema: Muziek
Type: Podiumactiviteit - concert

Inschrijving: vóór 21/06/2020 bij Rosina Veyfeyken, rosina@rosina-johan.be of 0470 205 305 of zolang de voorraad strekt. Carpooling aanbevolen.
Betaling: na bevestiging inschrijving door overschrijving op rekening BE45 9731 7261 7089 van vtbKultuur LHE. Inschrijving is pas definitief na betaling. Beperkt aantal tickets!

Reeds sinds 2013 komt de ‘Internationale Taptoe België’ jaarlijks naar de evenementenhal ‘De Soeverein’ in Lommel. Deze hal laat 3.500 toeschouwers per voorstelling genieten van een unieke wervelende show, met als hoofdelement talrijke militaire of aanverwante muziekkapellen. Deze kapellen nemen in het najaar deel aan talrijke taptoes en shows, waarvan Edinburgh de bekendste is, zodat een heel gepuzzel wordt om de diverse programma’s met elkaar te coördineren. Het definitieve programma wordt dan vaak ook pas kort voor de show wereldkundig gemaakt. We kunnen er dan nu ook nog niets definitiefs over zeggen.

Maar afgaande op de programma’s van voorgaande jaren zal het ook op zondag, 11 oktober een spetterende show worden. Een beeld van de min-of-meer ‘vaste’ gasten kunt u zich vormen op https://www.taptoebelgie.be/info/artiesten/ . De foto’s hier zijn dus slechts informatief! Als presentator wordt Carl Huybrechts aangekondigd, en ik durf te hopen dat de ‘Bersaglieri’, Italiaanse elitetroepen met een spectaculair marstempo er ook weer bij zijn!

We hebben voor u een beperkt aantal kaarten beschikbaar in de categorieën 1-comfort en 2-comfort. Onze optie vervalt einde juni, maar wellicht gaan onze laatste kaarten veel eerder de deur uit. Zorg dus dat u niet achter het net vist! We verzamelen en verdelen de tickets op de parking om dan in groep naar onze plaatsen te worden geleid. Details volgen.

 

<
>
x