vtbkultuur Leopoldsburg/Hechtel-Eksel

Leopoldsburg/Hechtel-Eksel

Het traditionele kerstconcert van 'De Gidsen'!

Harmonieorkest met zeventig topmusici met daarbij een uniek cavalerie-trompetterkorps onder leiding van kapitein-commandant kapelmeester Yves Segers.

Datum: 05/12/2019
Uur van samenkomst: 19:45
Plaats: CC Leopoldsburg, Kastanjedrees 1
Prijs leden: 17
Prijs niet-leden: 18
Thema: Muziek
Type: Podiumactiviteit - concert

Ticketverdeling om 19:45 u.
Inschrijving
: vóór 31 oktober 2019 bij Rosina Veyfeyken, rosina@rosina-johan.be of 0470 205 305.
Betaling: na bevestiging inschrijving door overschrijving op rekening BE45 9731 7261 7089 van vtbKultuur LHE. Inschrijving is pas definitief na betaling.

Al voor de 28 ste keer te gast! De Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen bestaat uit 84 streng geselecteerde musici, allen titularis van verschillende Eerste Prijzen van onze Koninklijke Conservatoria. Sinds haar ontstaan in 1832 heeft deze Muziekkapel door haar uitzonderlijke kwaliteiten zowel specialisten, onder wie talloze grote componisten - gaande van Berlioz tot Strawinski -, als het grote publiek in binnen- en buitenland weten te boeien.

Naast het Groot Harmonieorkest beschikt de Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen ook over een Trompetterkorps, enig in zijn soort, dat sinds maart 2013 onder de leiding staat van Adjudant-Chef Olivier Brichau. Ook dit ensemble heeft een opmerkelijk staat van dienst met diverse prestigieuze optredens in binnen- en buitenland.

Een organisatie van het 18de Bataljon Logistiek. De opbrengst van deze avond gaat naar De Veerkracht in Lommel, ’t Volderke in Meerhout en St.- Oda in Overpelt

 

<
>
x