vtbkultuur Leopoldsburg/Hechtel-Eksel

Leopoldsburg/Hechtel-Eksel

Euroscoop - Andre Rieu Maastricht Concert: 'Shall We Dance?'

André Rieu’s concerten in zijn geboortestad Maastricht trekken jaarlijks tienduizenden fans vanuit alle delen van de wereld.  Wij beleven zijn concert in Euroscoop Genk C-Mine.

Datum: 28/07/2019
Uur: 15:00
Uur van samenkomst: 14:00
Plaats: Euroscoop, C-Mine, Genk
Plaats van bijeenkomst: Onthaal terplaatse vanaf 14 uur.
Prijs leden: € 14,50 ,inclusief welkomstdrankje
Prijs niet-leden: € 14,50 ,inclusief welkomstdrankje
Thema: Muziek
Type: Podiumactiviteit - concert

Inschrijven: vóór 22 juli 2019bij Rosina Veyfeyken, rosina@rosina-johan.be of 0470 205 305. Indien u wil carpoolen (chauffeur of passagier), dan graag melden bij inschrijving!

Betaling: na inschrijving door overschrijving op rek. BE45 9731 7261 7089 van vtbKultuur L/H-E.

Het eeuwenoude stadsplein, het Vrijthof, is het spectaculaire decor voor zijn onvergetelijke concerten waarbij jong en oud verrast worden met humor, plezier, emotie en natuurlijk prachtige muziek.

Wals mee met André Rieu! De majestueuze wals is tijdens zijn carrière altijd een grote inspiratie voor André geweest, de drie­kwartsmaat van de wals is zelfs in veel opzichten het ritme van zijn leven geworden. Daarom brengt de maestro dit jaar de wals tot leven tijdens een onvergetelijke avond vol muziek en dans.

Dit is een feest dat u zeker niet wilt missen! Bereid u voor omver geblazen te worden door deze magische ervaring van muziek en dans. Geniet van dit spectaculaire concert, kijk mee achter de schermen, wordt verrast met een exclusief interview met André en vele speciale verrassingen.

Rieu op het Vrijthof óf Rieu in de cinema? Vergis u niet: het zijn twee aparte ervaringen. De filmzaal biedt u natuurlijk niet de sfeer van het Vrijthof, maar heeft een heel eigen charme: Close-ups zonder toneelkijker, de reacties van het publiek, 'back-stage', een interview met André, allerlei 'wistjedatjes', gezellig met vrienden in comfortabele fauteuils, …., dat zijn zaken die het overvolle en dure Vrijthof u niet kan bieden! Geen flauw aftreksel dus, maar een andere kijk op de fascinerende wereld van de wals! vtbKultuur LHE houdt alvast uw tickets voor u klaar!

<
>
x