vtbkultuur Leopoldsburg/Hechtel-Eksel

Leopoldsburg/Hechtel-Eksel

Concert Echo-Alterecho - Van ABBA tot ZAZ!

Het Hechtel-Ekselse popkoor 'Echo-Alterecho' viert zijn tiende verjaardag in het CC Leopoldsburg!

Datum: 12/05/2019
Uur van samenkomst: 13:45
Plaats: CC Leopoldsburg, Kastanjedreef 1
Prijs leden: 13
Prijs niet-leden: 15
Thema: Muziek
Type: Podiumactiviteit - concert

Inschrijving: vóór 31 maart 2019 bij Rosina Veyfeyken, rosina@rosina-johan.be of 0470 205 305.
Betaling: na bevestiging inschrijving door overschrijving op rekening BE45 9731 7261 7089 van vtbKultuur LHE. Inschrijving is pas definitief na betaling.

Wat in 2009 begon als een gelegenheidskoor van een twintigtal (jong)volwassenen groeide in één decennium uit tot een groep van meer dan honderd enthousiastelingen van 7 tot 70 jaar uit zowat heel Noord-Limburg. Ouders staan samen met hun kinderen op het podium, grootouders samen met hun kleinkinderen. De nadruk ligt daarbij op gezelligheid, enthousiasme en fun!

Dat wil niet zeggen dat er wordt ingeboet op kwaliteit! Het repertoire van Echo-Alterecho is zeer divers en gaat van popsongs van vroeger (Queen, Abba, Toto, Aretha Franklin) en nu (Pharrel Williams, Laura Tesoro) over filmmuziek (Pitch Perfect) en musicals (Grease, Les Misérables) tot aangrijpende ballades (Andrea Boccelli, Zaz) en feestelijke meezingers. Elk nummer is vocaal meerstemmig uitgewerkt, wordt voorzien van een passende regie én alles wordt begeleid door een vierkoppige live-band. Samen met een uitgekiende lichtshow is een optreden van Echo-Alterecho daardoor steevast een lust voor het oor én het oog. Vandaar dat we u dit concert willen aanbieden aan een gunstige prijs.

<
>
x