vtbkultuur Leopoldsburg/Hechtel-Eksel

Leopoldsburg/Hechtel-Eksel

'Aangenaam, ik ben Ish' - VOLZET

Ish stands up met woorden, met dans, met muziek en alle andere “Tools" om zijn boodschap over te brengen naar het grote publiek.

Datum: 26/01/2019
Uur van samenkomst: 19:50
Plaats van bijeenkomst: In de foyer van CCLeopoldsburg, Kastanjedreef 1
Prijs leden: € 16
Prijs niet-leden: € 16
Thema: Andere culturen
Type: Podiumactiviteit - concert

Inschrijving: vóór 16 november 2018 bij Rosina Veyfeyken, rosina@rosina-johan.be of 0470 205 305. Let op: beperkt aantal kaarten!
Betaling: na bevestiging inschrijving door overschrijving op rekening BE45 9731 7261 7089 van vtbKultuur LHE. Inschrijving is pas definitief na betaling.

Ish Ait Hamou is een Belgisch (hiphop) danser en choreograaf, televisiepresentator, schrijver en mental coach van Marokkanse afkomst. Sinds 2017 is Hamou stadsambassadeur van de stad Vilvoorde. Zijn loopbaan bracht hem naar Nederland en Duitsland, bij ons is hij vooral bekend van 'So You Think You Can Dance' en 'Dance around the World'.

De titel van de voorstelling verraadt het al. Ish laat zichzelf zien in al zijn facetten. Ish, geboren (op 9 april 1987) en getogen in Vilvoorde, zoon van de 1e generatie migranten, beeldt zijn onverwachte parcours uit zoals alleen hij dat kan. Met “Aangenaam, ik ben Ish” maakt hij een voorstelling over de kracht van verhalen.
Over de zoektocht naar identiteit.
Over de moeilijkheden van onze samenleving.
Over Ish, over jullie, over ons allemaal.

Ish stands up met woorden, met dans, met muziek en alle andere “Tools" om zijn boodschap over te brengen naar het grote publiek. Autobiografisch, realistisch, verbindend, grappig en met een gezonde portie relativeringszin.

Mensen raken en door mensen geraakt worden. Dat is “Aangenaam, Ik ben Ish”.

<
>
x