vtbkultuur Leopoldsburg/Hechtel-Eksel

Leopoldsburg/Hechtel-Eksel

Kijk onder NIEUWS voor onze tussentijdse updates.

Beste vtbKultuurvrienden,

De zomer heeft zich aangekondigd! Nog enkele dagen en de examenperiode van jullie kinderen of kleinkinderen zit er weer op! Iedereen verlangt naar de zon, ontspanning, vakantie, ……….
Ook voor dit kwartaal hebben we een gevarieerd programma samengesteld. Alle informatie hierover treft u aan in dit tijdschriftje of op onze website: www.vtbkultuur.be/leopoldsburg-hechtel-eksel onder de rubriek ACTIVITEITEN of op onze facebook pagina: vtbkultuur leopoldsburg/hechtel-eksel.
Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor de busuitstappen op 20 juli naar de Katoennatie Burcht Singelberg Linkeroever, getijdenmolen en Graventoren en 24 augustus naar het Hergémuseum en de abdij van Villers-la-ville.
Ook hebben we er nog voor kunnen zorgen dat voor enkele late beslissers het nog mogelijk is deel te nemen aan het VIP-arrangement: “De Grote Rappèl 2" op 12 september 2019. Wees er snel bij!
De hoofdlijnen van het jaarprogramma 2020 staan intussen op punt. Ik kan alvast melden dat onze meerdaagse trips: Verrassend Gent en Bourgondië ingepland zijn op respectievelijk: 17 t.e.m. 20 april en 2 t.e.m. 6 september. Noteer alvast deze datums in uw agenda! 
Lieve vtbKultuurvrienden, graag wil ik jullie bedanken voor de vele interessante suggesties die ik in de loop van dit jaar van jullie ontvangen heb. Diverse van deze ideeën hebben we opgenomen in het jaarprogramma 2020, de overige heb ik toegevoegd in ons overzicht: Nog te organiseren activiteiten en zullen ten gepaste tijden ingepland worden. Ook dank aan onze fotografen voor hun bijdragen!

Veel lees- en kijkplezier en graag tot binnenkort!

Rosina 

Ben jij het creatief organisatietalent dat we zoeken?

Hou je van culturele reizen en trips? Ben je op zoek naar minder bekende plekjes? Hou je van het ‘thuisgevoel’ terwijl je heerlijk, samen met anderen, elders vertoeft? Maakt lekker eten in een gezellige sfeer jou ook blij? Dan is vtbKultuur Leopoldsburg/Hechtel-Eksel echt iets voor jou! 

Wij zijn een socioculturele vereniging die mensen samenbrengt en laat genieten van cultuur. ‘Samen’, ‘ontdekken’ en ‘genieten’ zijn drie belangrijke woorden voor onze vereniging. Als vrijwilliger voel je je bij ons welkom, je verrijkt jezelf en geniet van ons cultureel aanbod.

Heb je originele ideeën, hou je van uitdagingen? Heb je culturele dromen? Wil je graag van idee tot uitvoering meewerken aan een rijk en gevarieerd activiteitenaanbod? 

Geef dan een seintje aan Rosina Veyfeyken, via rosina.veyfeyken@gmail.com of op nummer: +32 (0)496 578 511 of +32 (0)470 205 305. Je krijgt dan extra informatie en kunt meteen concreet afspreken.

Wist je dat je ook een engagement kan opnemen voor een welbepaalde activiteit of een periode? Je bepaalt dus zelf vrij je mate van inzet!

Dus … wat houdt je nog tegen?

vtbKultuur Leopoldsburg/Hechtel-Eksel heet je welkom!

 

Privacy 

vtbKultuur LHE past de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) toe.

Lees hier onze PRIVACYVERKLARING

nieuws

Nieuws

<
>
x