vtbkultuur Leopoldsburg/Hechtel-Eksel

Leopoldsburg/Hechtel-Eksel

Beste leden en sympathisanten,

De tijd vliegt voorbij, over enkele maanden sluiten we 2021 af! Hopelijk kunnen we in het vierde kwartaal al onze geplande activiteiten organiseren. Het is weer, zoals altijd, een gevarieerd aanbod!

In het derde kwartaal was live cultuurbeleving weer mogelijk, mits we de geldende corona richtlijnen nauwlettend volgden. Diverse van onze georganiseerde activiteiten vielen in de smaak. Het was voor de deelnemers weer een blij terugzien.

We hadden zo gehoopt op 10 oktober het spetterend spektakel van de TAPTOE te kunnen aanschouwen. Het heeft niet mogen zijn, het is afgelast door organisatoren. Ik beloof dat we de TAPTOE volgend jaar weer opnemen in ons programma 2022.

2022 is voor vtbKultuur LHE het jaar van veranderingen, we zijn toe aan vernieuwing en dit in alle opzichten. Ons team heeft de afgelopen maanden diverse pistes uitgewerkt. De hoofdlijnen zijn tijdens onze teamvergadering in augustus goedgekeurd. Nu kunnen we aan de slag met de verdere uitwerking. Het wordt een hele uitdaging. Ik zal alvast een tipje van de sluier oplichten. Onze themagroep zal tijdens de presentatie van ons jaarprogramma 2022 aan jullie worden voorgesteld. 

Noteer alvast 17 december (’s avonds) in jullie agenda. Iedereen is uiteraard van harte welkom. Detailinformatie volgt via onze nieuwsbrief in de loop van november.

vtbKultuur-pas 2022

Regelmatig wordt me de vraag gesteld wanneer het lidgeld voor 2022 betaald dient te worden. Iedereen die in 2021 een pas kocht/koopt bieden we een gratis verlenging aan tot eind 2022.

Voor wie nu nog wil aansluiten geldt natuurlijk hetzelfde: je vtbKultuur-pas is óók geldig tot 31/12/2022.

Namens het team van vtbKultuur Leopoldsburg/Hechtel-Eksel wens ik jullie alvast veel leesgenot!

Rosina

nieuws

Nieuws

<
>
x