vtbkultuur Leopoldsburg/Hechtel-Eksel

Leopoldsburg/Hechtel-Eksel

Beste vtbKultuurvrienden, 

 

Het thema: “Vlaamse Meesters laat je inspireren” sluiten we af op 20 december 2018 met de presentatie van ons Jaarprogramma 2019. Het nieuwe jaarthema: “Smaak” loopt als een rode draad door ons jaarprogramma. Het wordt weer een gevarieerd programma met diverse Toppers! Wil u er meer van weten, dan kan dat! U bent van harte welkom! Ook niet leden.

 

Indien u niet aanwezig kan zijn op de presentatie van ons jaarprogramma en toch graag een idee wil hebben van wat we aanbieden, mag u me altijd mailen of opbellen. U kan ook het jaarprogramma inkijken op onze website onder Nieuws: https://www.vtbkultuur.be/leopoldsburg-hechtel-eksel/ .

 

Bedankt, lieve deelnemers, mede door jullie kunnen we met trots terugblikken op 2018!

 

Onze nieuwjaarswensen:

 


Het nieuwe jaar staat voor de deur, ik geef het een prachtige kleur.
Rode golven van liefde, geluk en cultuur, stromend door uw aderen,
ik meen het echt, het brengt u geen ongeluk.
Geniet maar van de laatste uren in 2018,
het nieuwe jaar
zal u veel licht en fijne momenten geven!

 

Rosina

 

Ben jij het creatief organisatietalent dat we zoeken?

Hou je van culturele reizen en trips? Ben je op zoek naar minder bekende plekjes? Hou je van het ‘thuisgevoel’ terwijl je heerlijk, samen met anderen, elders vertoeft? Maakt lekker eten in een gezellige sfeer jou ook blij? Dan is vtbKultuur Leopoldsburg/Hechtel-Eksel echt iets voor jou! 

Wij zijn een socioculturele vereniging die mensen samenbrengt en laat genieten van cultuur. ‘Samen’, ‘ontdekken’ en ‘genieten’ zijn drie belangrijke woorden voor onze vereniging. Als vrijwilliger voel je je bij ons welkom, je verrijkt jezelf en geniet van ons cultureel aanbod.

Heb je originele ideeën, hou je van uitdagingen? Heb je culturele dromen? Wil je graag van idee tot uitvoering meewerken aan een rijk en gevarieerd activiteitenaanbod? 

Geef dan een seintje aan Rosina Veyfeyken, via rosina.veyfeyken@gmail.com of op nummer: +32 (0)496 578 511 of +32 (0)470 205 305. Je krijgt dan extra informatie en kunt meteen concreet afspreken.

Wist je dat je ook een engagement kan opnemen voor een welbepaalde activiteit of een periode? Je bepaalt dus zelf vrij je mate van inzet!

Dus … wat houdt je nog tegen?

vtbKultuur Leopoldsburg/Hechtel-Eksel heet je welkom!

 

Privacy 

vtbKultuur LHE past de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) toe.

Lees hier onze PRIVACYVERKLARING

nieuws

Nieuws

<
>
x