vtbkultuur Leopoldsburg/Hechtel-Eksel

Leopoldsburg/Hechtel-Eksel

Beste leden en sympathisanten,

De zomer heeft zich aangekondigd en ik merk dat iedereen smacht naar ontspanning, zoals lekker eten met vrienden of familie, erop uittrekken, genieten van een concert!
Intussen zijn vrijwel alle 65+  volledig gevaccineerd. Diverse versoepelingen zijn al een feit en de resterende corona maatregelen worden stilaan afgebouwd. Onze vrijheid lacht ons weer toe! Een live cultuurbeleving is weer mogelijk, mits we de geldende corona richtlijnen nauwlettend volgen. 

Eindelijk kunnen we op 27 juni weer gaan genieten van onze eerste activiteit van het jaarthema: KLANK, namelijk de opera La Clemenza di Tito van Mozart!
Ons team had gehoopt jullie in het eerste trimester enkele muzikale pareltjes en interessante lezingen aan te bieden. Helaas dit heeft niet mogen zijn. Maar niet getreurd: al onze geplande concerten in het culturele centrum van Leopoldsburg zijn verplaatst naar 2022, ook onze lezingen zijn verplaatst naar een latere datum in 2021.

Ik hoor jullie al denken, het zou fijn zijn om een overzicht met de aanpassingen aan het jaarprogramma 2021 ter beschikking te hebben. Deze informatie kan u vinden op bladzijde 4 van ons papieren tijdschrift Q3. De correcte informatie over de status van onze geplande activiteiten treffen jullie ook aan op deze website. Uiteraard houden we jullie ook via onze digitale nieuwsbrieven op de hoogte.

Ons team heeft uiteraard de afgelopen maanden niet stilgezeten.
Om geleidelijk weer te wennen aan het samen genieten van cultuur hebben we enkele namiddaguitstappen voor de maand juli uitgewerkt.

- Onze eerste uitstap is Culturen bij de buren in Lommel op 10 juli. 

- Vervolgens gaan we genieten van het aperitiefconcert met sopraan An Lauwereins op 18 juli. 

- We sluiten af met de zomerexpo in Genck op 31/juli.

Op 7 augustus organiseren we onze eerste busuitstap in 2021: “Namen in geuren en kleuren“.
 Alle informatie over deze uitstappen staat op deze website onder: ACTIVITEITEN .

Ik kijk er al naar uit om jullie weldra te mogen begroeten op één van onze activiteiten en wens jullie alvast een fijn en deugddoend verlof. Geniet er maar van met volle teugen!

Namens het team van vtbKultuur Leopoldsburg/Hechtel-Eksel

Rosina

Samen cultuur beleven, samen groeien en samen bloeien daar gaan we voor!
Stilzitten? In geen 100 jaar !


Spreekt deze slogan je aan, je bent welkom! Je wordt door ons met open armen ontvangen, bij ons voel je je thuis!
 
Hebt u al uw vtbKultuur-pas 2021 in uw bezit? 
Neen, geen probleem, zodra u €20 op bankrekening BE45 9731 7261 7089 gestort hebt, ontvangt u binnen enkele dagen uw vtbKultuur-pas 2021 in uw brievenbus.


 

 

nieuws

Nieuws

<
>
x