vtbkultuur Leopoldsburg/Hechtel-Eksel

Leopoldsburg/Hechtel-Eksel

Tip: Scrol ook eens helemaal naar onder voor ons laatste nieuws. Daar vind je ook onze KRUISWOORDRAADSEL-WEDSTRIJD.

Beste vtbKultuurvrienden, 

De zonnestralen verliezen stilaan hun krachtige diepdoordringende warmte en de dagen beginnen al serieus te korten want de herfst nadert. Maar geen nood want vtbKultuur LHE is klaar om u een maandelijkse injectie met de nodige muzikale vitamine D of culturele vitamine C toe te dienen.  

Hoera we hebben er een nieuw teamlid bij! Christien Parren komt ons team versterken.
Voor velen is ze geen onbekende! Van harte welkom, Christien!

Dit kwartaal starten we met een nieuw experiment, we gaan een kruis­woord­raadsel opnemen in ons tijdschriftje op p. 26 en op onze website. Wie mailt naar johan.torfs@vtbkultuur.be met als onderwerp: “Wedstrijd”, het juiste antwoord en de beste schatting voor de schiftingsvraag bieden we een cadeaubon aan van vtbKultuur LHE ter waarde van € 100.

Uiteraard organiseren we in het 4de kwartaal nog diverse daguitstappen, enkele klassieke concerten en het Kerstconcert van de Gidsen. Het is me uiteindelijk toch nog gelukt om tickets te bemachtigen bij piano's Maene in Oud-Rekem voor de seizoensstart 2018 – 2019; met name het pianoconcert op 28 oktober met de Franse pianist Joël Capbert. Wie wil kan aansluitend met ons lekker blijven lunchen in Oud-Rekem. Tijdig reserveren!

Traditiegetrouw zijn de maanden juli en augustus voor mij grotendeels geblokkeerd om op verkenning te gaan met in mijn achterhoofd het vinden van interessante activiteiten of onbekende plekjes, het toetsen van tips en vervolgens hierover van gedachten te wisselen met ons team. U kan wel raden wie er heel creatief werd toen hij vernam dat Smaak het vtbKultuur jaarthema 2019 is. Zijn creatieve brein begon ideeën te spuien. Uiteraard hebben we hieruit een keuze gemaakt.

Ik kan u alvast verklappen dat naast het culinaire, we ook al enkele interessante ideeën voor ons klassiek programma en onze daguitstappen uitgewerkt of in voorbereiding hebben! Het wordt weer een gevarieerd programma.

Wilt u hier meer over weten, noteer dan alvast 20 december 19:00 uur in uw agenda, want dan wordt ons jaarprogramma 2019 gepresenteerd! Als locatie hebben we gekozen voor de tentoonstellingsruimte in CC Leopoldsburg. In de loop van november ontvangt u hierover meer informatie. 

Diverse foto’s van onze uitstappen in 2018 kan u bekijken op onze Facebook-pagina of onze website www.vtbKultuur.be/Leopoldsburg/Hechtel-Eksel onder de rubriek FOTO’S. Deze zijn opgeslagen onder de datum van de uitstap en onderwerp.

Veel leesplezier en graag tot binnenkort! 

Rosina

 

Ben jij het creatief organisatietalent dat we zoeken?

Hou je van culturele reizen en trips? Ben je op zoek naar minder bekende plekjes? Hou je van het ‘thuisgevoel’ terwijl je heerlijk, samen met anderen, elders vertoeft? Maakt lekker eten in een gezellige sfeer jou ook blij? Dan is vtbKultuur Leopoldsburg/Hechtel-Eksel echt iets voor jou! 

Wij zijn een socioculturele vereniging die mensen samenbrengt en laat genieten van cultuur. ‘Samen’, ‘ontdekken’ en ‘genieten’ zijn drie belangrijke woorden voor onze vereniging. Als vrijwilliger voel je je bij ons welkom, je verrijkt jezelf en geniet van ons cultureel aanbod.

Heb je originele ideeën, hou je van uitdagingen? Heb je culturele dromen? Wil je graag van idee tot uitvoering meewerken aan een rijk en gevarieerd activiteitenaanbod? 

Geef dan een seintje aan Rosina Veyfeyken, via rosina.veyfeyken@gmail.com of op nummer: +32 (0)496 578 511 of +32 (0)470 205 305. Je krijgt dan extra informatie en kunt meteen concreet afspreken.

Wist je dat je ook een engagement kan opnemen voor een welbepaalde activiteit of een periode? Je bepaalt dus zelf vrij je mate van inzet!

Dus … wat houdt je nog tegen?

vtbKultuur Leopoldsburg/Hechtel-Eksel heet je welkom!

 

Privacy 

vtbKultuur LHE past de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) toe.

Lees hier onze PRIVACYVERKLARING

nieuws

Nieuws

<
>
x