vtbkultuur Leopoldsburg/Hechtel-Eksel

Leopoldsburg/Hechtel-Eksel

 

 

 

Beste vtbKultuurvrienden, 

Beste vtbKultuurvrienden, Onze laatste daguitstap van 2019 was gepland op 14 december. We bezoeken dan de tentoonstelling van Constantin Brancusi, die terecht het paradepaardje van Europalia Roemenië wordt genoemd. We sluiten op deze dag het jaarthema: ”Smaak” en ons jaarprogramma 2019 af met tentoonstellingsbezoek en een optreden van een dans- en muziekgroep. Bedankt, lieve deelnemers en leden, voor jullie enthousiasme en deelnames. We kunnen samen terugblikken op een gevarieerd programma met enkele hoogtepunten zoals: De Grote Rappèl 2 en onze cultuurreizen naar Beieren en Bulgarije.

Tijdens de maand december zorgt de kerstversiering voor een gezellige sfeer:
• De muziekliefhebbers komen tijdens de periode zeker aan hun trekken, want overal worden er prachtige kerstconcerten georganiseerd.
• Diverse uitnodigingen en wensen worden verstuurd
• Iedereen maakt plannen en goede voornemens. 
• Ook ons team doet het wat rustiger aan tijdens de feestperiode.

We nemen de draad weer op met het Nieuwsjaarsconcert op 12 januari 2020. Het spreekt voor zich dat we in 2020 nog enkele verrassingen in petto hebben! Indien u niet aanwezig was op de presentatie van ons jaarprogramma 2020, kan u vanaf 12 december ons jaarprogramma 2020 inkijken op onze website onder Nieuws: https://www.vtbkultuur.be/leopoldsburg-hechtel-eksel/ 

Hebt u al uw vtbKultuurpas 2020 in uw bezit? Neen, geen probleem, zodra u €10 op bankrekening BE45 9731 7261 7089 gestort hebt ontvangt u binnen enkele dagen uw vtbKultuurpas 2020 in uw brievenbus.

Ons vtbKultuur team L/H-E wenst u en iedereen die u dierbaar is: “Prettige feestdagen, veel voorspoed, geluk en gezellige en culturele hoogtepunten in 2020!” We kijken er naar uit u volgend jaar te ontmoeten op onze activiteiten!
 

Rosina

 

Ben jij het creatief organisatietalent dat we zoeken?

Hou je van culturele reizen en trips? Ben je op zoek naar minder bekende plekjes? Hou je van het ‘thuisgevoel’ terwijl je heerlijk, samen met anderen, elders vertoeft? Maakt lekker eten in een gezellige sfeer jou ook blij? Dan is vtbKultuur Leopoldsburg/Hechtel-Eksel echt iets voor jou! 

Wij zijn een socioculturele vereniging die mensen samenbrengt en laat genieten van cultuur. ‘Samen’, ‘ontdekken’ en ‘genieten’ zijn drie belangrijke woorden voor onze vereniging. Als vrijwilliger voel je je bij ons welkom, je verrijkt jezelf en geniet van ons cultureel aanbod.

Heb je originele ideeën, hou je van uitdagingen? Heb je culturele dromen? Wil je graag van idee tot uitvoering meewerken aan een rijk en gevarieerd activiteitenaanbod? 

Geef dan een seintje aan Rosina Veyfeyken, via rosina.veyfeyken@gmail.com of op nummer: +32 (0)496 578 511 of +32 (0)470 205 305. Je krijgt dan extra informatie en kunt meteen concreet afspreken.

Wist je dat je ook een engagement kan opnemen voor een welbepaalde activiteit of een periode? Je bepaalt dus zelf vrij je mate van inzet!

Dus … wat houdt je nog tegen?

vtbKultuur Leopoldsburg/Hechtel-Eksel heet je welkom!

 

Privacy 

vtbKultuur LHE past de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) toe.

Lees hier onze PRIVACYVERKLARING

nieuws

Nieuws

<
>
x