vtbkultuur Land van Rode

Land van Rode

Lezing bij officiële opening Expo - Binnen spelen buiten spelen van 1900 tot nu

In samenwerking met het Speelgoedmuseum van Mechelen

Datum: 06/03/2017
Deuren open: 19 uur
Plaats: BIB Scheldewindeke
Adres: Stationsstraat 13, 9860 Scheldewindeke
Prijs leden: € 5,00
Prijs niet-leden: € 5,00
Thema: Geschiedenis en erfgoed
Type: Reportage of lezing

Officiële opening Expo ‘Binnen spelen, buiten spelen. Spelen van 1900 tot nu.’

vtbKultuur Land van Rode en het Speelgoedmuseum in Mechelen sloegen de handen in elkaar om met deze reizende tentoonstelling Vlaanderen een spelende spiegel voor te houden. We reizen van 1900 tot nu.

In samenwerking met de BIB Oosterzele zullen er in de loop van de maand maart aan de tentoonstelling enkele leuke activiteiten gekoppeld worden. Wat die precies inhouden maken we later nog bekend. We hopen het kind in je even wakker te maken!

Het is de tentoonstelling van "Binnen en buiten spelen van 1900 tot nu" Deze tentoonstelling wordt geplaatst op 2 maart en de officiële opening is op 6 maart om 20 uur  in de BIB te Scheldewindeke.

De opening van deze tentoonstelling gaat gepaard met een lezing door de conservator van het Speelgoedmuseum van Mechelen en een openingswoord van Willy Lenaert voorzitter van vtbKultuur.

€ 5,00 als inkom en er wordt een drankje en hapje voorzien bij de afsluiting van de avond, zo kan iedere aanwezige zijn komende nacht genieten van de mooie speelgoedherinneringen van weleer.

De tentoonstelling loopt tot en met 30 maart 2017, tijdens de openingsuren van de Bibliotheek, Stationstraat 13 te Oosterzele  (Scheldewindeke) en is gratis te bezoeken.

<
>
x