vtbkultuur Kruishoutem

Kruishoutem

TITANIC, de musical

Musical

Datum: 07/09/2019
Uur: 21:00
Plaats: Donkmeer Overmere
Plaats van bijeenkomst: Nieuw Plein, 9770 Kruishoutem
Prijs leden: 50
Prijs niet-leden: 55
Type: Evenement

Festivaria, pionier in openluchtspektakels in Vlaanderen, kiest in 2019 resolut voor een uitdaging van jewelste : Titanic, de Musical.

Gebaseerd op echte mensen aan boord van het meest legendarische schip ter wereld, is Titanic, de Musical een verbluffend en opwindend spektakel gericht op de hoop en dromen van haar passagiers.

Elk van hen ging aan boord met een eigen verhaal, eigen ambities. 1517 mannen, vrouwen en kinderen konden hun verhaal echter niet verder vertellen.

Titanic, de Musical ging in 1997 in Broadway in première en kon op heel wat bijval rekenen. 

De muziek en liedteksten van Maury Yeston en het script van Peter Stone wonnen samen een Academy Award, een Emmy Award, een Olivier Award en drie Tony Awards. De originele Broadway-productie won vijf Tony Awards.

Een absolute aanrader voor elke musicalliefhebber.

 

Leden van vtbkultuur, VAB en vtbkultuurpas betalen slechts 50 euro. Niet-leden betalen 55 euro. Er is geen kindertarief. 
 
Inbegrepen in de deelnameprijs: gereserveerde plaatsen Categorie 1, reservatie- en verwerkingskosten, autocarvervoer, fooi voor de chauffeur, reisleiding.
 

Reservatie uitsluitend door storting van het volledige bedrag op rekeningnummer: IBAN: BE40 8002 2897 6763 - BIC: AXABBE22 met vermelding van naam, aantal personen, Titanic
 
Bij “uitverkocht” storten we onmiddellijk het bedrag terug.

 

NOG SLECHTS 5 PLAATSEN BESCHIKBAAR !

<
>
x