vtbkultuur Kortenberg

Kortenberg

'Titanic, de musical' op het Donkmeer met in de namiddag cultureel programma (autocar) - volzet

Festivaria, pionier in grootse openluchtspektakels in Vlaanderen, kiest in 2019 resoluut voor een uitdaging van jewelste: Titanic, de musical.

Datum: 07/09/2019
Uur van samenkomst: 13:00
Plaats: Vertrek OC Berkenhof
Adres: Beekstraat 25, 3070 Kortenberg
Prijs leden: 63,00
Prijs niet-leden: 69,00
Thema: Podiumactiviteiten
Type: Groepsbezoek

Festivaria, pionier in grootse openluchtspektakels in Vlaanderen, kiest in 2019 resoluut voor een uitdaging van jewelste: Titanic, de musical.
Gebaseerd op echte mensen aan boord van het meest legendarische schip ter wereld, is Titanic, de musical een verbluffend en opwindend spektakel gericht op de hoop en dromen van haar passagiers. Elk van hen ging aan boord met een eigen verhaal, eigen ambities. 1.517 mannen, vrouwen en kinderen konden hun verhaal echter niet verder vertellen …
Titanic, de musical ging in 1997 op Broadway in première en kon op heel wat bijval rekenen. De muziek en liedteks-ten van Maury Yeston en het script van Peter Stone wonnen samen een Academy Award, een Emmy Award, een Olivier Award en drie Tony Awards. De originele Broadway-productie won vijf Tony Awards. Een absolute aanrader voor elke musicalliefhebber.

Vlassenbroek: dit pittoreske Scheldedorpje (een gehucht van de deelgemeente Baasrode) is gelegen in het enig mooie natuurkader van het Baasroodse broek, dat zich over meer dan 250 ha uitstrekt. De polder, met een grote verscheidenheid aan fauna en flora, doet dienst als gecontroleerd overstromingsgebied. Vlakbij de Scheldedijk bevindt zich het eeuwenoude Sint-Gertrudiskerkje. 

Brouwerij Dilewyns: bij uw bezoek aan dit gezellige familiebedrijf maakt u kennis met alle aspecten van het brouwen: de grondstoffen, de brouw- en afvulinstallatie, de warme kamer en de opslagplaatsen. Als afsluiter is er de degustatie van twee heerlijke Vicarisbieren vergezeld van een portie kaas en brood.

Avondmaal: vrij aan het Donkmeer

Avond: bijwonen musical (overdekte zitplaatsen)

Inbegrepen: autocarvervoer, kosten en fooi chauffeur, gidsen Vlassenbroek, bezoek en degustatie brouwerij, eigen audiofoonsysteem, bijwonen musical

 

<
>
x