Gegidst bezoek aan de ateliers en keukens + restaurant ‘Straffe Streek’.
In dit Centrum voor Volwassenenopleiding kan iedereen terecht voor keuken- en zaalopleidingen, gaande van hulpkelner tot kok. Men kiest zelf het aantal modules dat men in de week wilt volgen. Sommige modules vragen een vooropleiding, andere niet.
Datum: | 25/04/2019 |
Uur: | 18:30 |
Plaats: | VTI |
Adres: | Brabançonnestraat 22, 3000 Leuven |
Thema: |
Culinair |
Type: | Groepsbezoek |
Als hobbyist kan men ook alle kanten uit. Men kan kiezen voor losse modules zoals bijvoorbeeld 'initiatie warme keuken' en achteraf specialiseert men zich in vlees-, vis- of streekgerechten. De modules 'chocolade' en 'dessert-koekjes' zijn een aanrader!
Bier- en wijnliefhebbers vinden hun gading in de modules 'algemene wijnkennis', 'bierkennis' of 'wereldwijnen'.
Voor de opleidingen 'bakker' en 'slager/spekslager' werkt CVO VTI Leuven samen met VDAB en SYNTRA.
Tijdens dit gegidst bezoek krijgen wij een unieke kans om alles te weten te komen over deze volwassenopleiding en een kijkje te nemen achter de schermen. Nadien ervaren we in het restaurant ‘Straffe Streek’ welke kennis deze ’leerlingen’ opgedaan hebben.
U kiest vooraf!
Voorgerecht:
Sint-Jacobsvrucht/butternut/wortel/hazelnoot € 14,00
of ‘Toast champignon’ (bladerdeeg, bospaddenstoelen, beukenzwam, kastanje, porto) € 11,00
Hoofdgerecht:
Schelvis/aardpeer/boerenkool/guanciale/pancetta € 20,00
of eend/schorseneer/witloof/kweepeer/spruiten/tijm € 22,00
Dessert:
Dessertsuggestie € 8,00
of kaasselectie met condimenten € 11,00
Deelname: gratis • te betalen € 10,00 (dient als voorschot voor het 3-gangenmenu)
Inbegrepen: gegidst bezoek, audiofoonsysteem
Vooraf inschrijven is verplicht en kan tot 10 april.
©