Culinaire wijnavond door Philippe Verborgt
Datum: | 18/05/2018 tot 01/01/1970 |
Uur: | 20:00 |
Deuren open: | 19:30 |
Plaats: | Vinotheca |
Adres: | Tervuursesteenweg 192, 3078 Everberg |
Prijs leden: | € 59,00 |
Prijs niet-leden: | € 65,00 |
Thema: |
Culinair |
Type: | Cursus/workshop |
De Spaanse keuken bestaat uit vele regionale keukens, zoals de Catalaanse, Galicische of Baskische die allen onderling sterk verschillen.
Het gaat om een enorm gevarieerde hoeveelheid verschillende regionale keukens die hun succes vooral halen uit de overvloed aan verse producten die men in het land vindt.
Bovendien houdt de Spaanse bevolking zelf haar eigen keuken in stand; in vergelijking met andere Europese landen bestaat er een grote voorkeur voor verse productie van hoge kwaliteit in tegenstelling tot bijvoorbeeld diepvriesproducten of voorverpakte groenten en fruit, die vrijwel niet worden verkocht. Spanje is na Japan de grootste vis- en zeevruchtenconsument ter wereld.
Menu:
Inbegrepen: proeven van 5 Spaanse gerechtjes (volledige maaltijd) begeleid met 6 goede Spaanse wijnen
©