vtbkultuur Kortenaken

Kortenaken

Cirque du Soleil - KOOZA

Met Kooza keert Cirque du Soleil terug naar de oorsprong van het circus. Wij hebben met onze afdeling Kortenaken 20 voordelige tickets.

Datum: 13/12/2020
Uur: 17:00
Plaats: Brussels Expo
Adres: Belgi√ęplein 1, 1000 Brussel
Prijs leden: 65
Prijs niet-leden: 69
Thema: Podiumactiviteiten
Type: Evenement
Beschikbare plaatsen: 15

Met Kooza keert Cirque du Soleil terug naar de oorsprong van het circus. De show combineert acrobatische prestaties en clownskunsten tijdens een ontdekkingstocht op zoek naar grenzen, identiteit, erkenning en kracht. Tijdens zijn reis komt de Onschuldige in contact met komische figuren, in een bonte wereld vol verrassingen, sensatie, durf en volledige overgave.
 
De ticketprijs bedraagt 65 euro (inclusief servicekosten) voor leden van vtbKultuur of VAB, en 69 euro voor niet-leden in plaats 79,50-97,50 euro (exclusief servicekosten).
 
Kinderen (van 2 tem 12 jaar) betalen slechts 55 euro (inclusief servicekosten) .
 
Inschrijving voor 25 mei, of tot zolang de voorraad strekt. We hebben met onze afdeling 20 kaarten.
 
Ben je ingeschreven, dan vragen wij jou om binnen de 5 werkdagen dit bedrag over te schrijven op het rekeningnummer BE60 7390 1327 6570 van vtbKultuur Kortenaken.
Ontvangen we je betaling niet tijdig dan kunnen we je reservatie niet garanderen en geven we de kaarten wee rvrij.
 
Verplaatsing: eigen vervoer of openbaar vervoer.
 
Wij zorgen dat je de tickets ontvangt (ten vroegste in mei na officiële afsluiting van deze ticketaankoop binnen vtbKultuur), en je krijgt ook nog praktische info over parking, deuren openen,...

 

<
>
x