vtbkultuur Koksijde-Oostduinkerke

Koksijde-Oostduinkerke

Word lid van vtbKultuur

Hoe word ik lid?


De leden van VAB zijn automatisch lid van vtbKultuur. Het logo staat op hun VAB-lidkaart.

Personen die al lid zijn van een vtbKultuurgroep in een andere afdeling kunnen ook deelnemen aan onze activiteiten aan de ledenprijs.

Voor de sympathisanten die geen lid zijn van VAB of geen lid zijn van een andere lokale afdeling ergens in Vlaanderen, vragen we een jaarbijdrage van 10 € per gezin, te storten op onze rekening n° BE88 7350 4210 3341, met opgave van naam en vermelding 'Lidmaatschap 2020'.

Waarom deze bijdrage? Koken kost geld en er zijn nu eenmaal administratieve kosten waar uw werkgroep rekening moet mee houden. 

Niet leden kunnen ook aan onze activiteiten deelnemen, doch betalen wel iets meer. Dus verdien je je lidmaatschap al snel terug als je alleen of met je partner aan een of twee van onze activiteiten deelneemt. 

Bovendien kan je met je lidmaatschap deelnemen aan activiteiten van andere afdelingen. Hoe kan je de activiteiten van andere afdelingen kennen? Eenvoudig: ga naar   www.vtbkultuur.be   en klik een der aangeduide gemeenten aan of zoek in de index.

 
En nog een niet te versmaden voordeel: op tal van culturele activiteiten over heel Vlaanderen krijg je een kortingsprijs. Zie daarvoor op:   


Wacht dus niet met je aansluiting. Stort je lidmaatschapsbijdrage nu.


<
>
x